Haberler

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu, yapımı devam eden projeleri inceledi

Güncelleme:

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, yapımı devam eden Yalıncak Plajı ve Sahil Düzenleme Projesi ile Ganita-Faroz Sahil Bandı Düzenlemesi Kentsel Tasarım Projesini inceledi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, yapımı devam eden Yalıncak Plajı ve Sahil Düzenleme Projesi ile Ganita-Faroz Sahil Bandı Düzenlemesi Kentsel Tasarım Projesini inceledi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Zorluoğlu'na incelemeleri sırasında AK Parti Trabzon milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar ve Salih Cora ile AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu'nun da eşlik ettiği belirtildi.

Zorluoğlu, Balta, Günnar, Cora ve Mumcu'nun, inceleme öncesi 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda finale yükselen Trabzonlu milli boksörler Busenaz Sürmeneli ve Buse Naz Çakıroğlu'nun maçlarını izlediği aktarıldı.

Milli boksörlerin maçlarını izlerken heyecanlandıklarını ve gururlandıklarını vurgulayan Zorluoğlu, "Olimpiyatlarda ülkemizi temsil eden Trabzonlu iki Busenaz'ımızı da tebrik ediyorum. Bize büyük moral oldular. İki sporcumuzun da altın madalyayı alacağına inancımız tamdır." değerlendirmesinde bulundu.

Zorluoğlu'nun daha sonra projelerin son durumlarına ilişkin beraberindeki heyete bilgi verdiği belirtildi.

Yalıncak Plajı ve Sahil Düzenleme Projesi'nin yüzde 95'lik kısmının tamamlandığının altını çizen Zorluoğlu, şu değerlendirmede bulundu:

"Trabzon'un gerçek bir ihtiyacı olan plaj projemizde sona geldik. Resmi açılışımızı yapmadık ancak plajımız kullanılacak durumda olduğu için günlük ortalama 3 bin kişi burayı ziyaret ediyor. Ufak tefek eksiklikler kaldı. Onları da tamamladığımızda resmi açılışımızı gerçekleştireceğiz. Ganita-Faroz Sahil Bandı Düzenlemesi Kentsel Tasarım Projesi de tüm hızıyla devam ediyor. Burada geçmişte doğal bir koy vardı. Biz çalışmaya başladığımızda burası da yeniden ortaya çıktı. Bölgedeki kötü yapılar yıkıldı, tamamen doğal bir sahil bandı olacak. Trabzon halkı artık rahat bir şekilde Ganita'dan başlayarak Akyazı'ya kadar sahil boyunca gezebilecek ve sporunu yapabilecek."

Kaynak: AA / Güncel

Murat Zorluoğlu Muhammet Balta AK Parti Trabzon Haberler

Bakmadan Geçme

TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title