Haberler

Başkan Yılmazer ve Muhtar Başar'ın girişimleri övgüye değer!

Sapanca İlçesi'nde ve Sapanca Gölü kıyısında en eski yerleşimlerden biri olan Uzunkum Mahallesi'nde bulunan, Sapanca'nın eski kültürel formasyona sahip camisi olan Rahime Sultan Camii'nin restorasyonu tamamlanmak üzere.

Ak Parti Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen, Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer ile Uzunkum Mahalle Muhtarı ve aynı zamanda Sapanca Ziraat Odası Başkanı Necati Başar'ın girişimleri ve katkılarıyla restorasyonu bitirilmek üzere olan Rahime Sultan Camii iç ve dış bahçe düzenlemeleri de tamamlanıyor.

Uzunkum Rahime Sultan Camii restorasyonu ile iç ve dış düzenleme çalışmalarını hemen hemen her4 gün yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alan Başkan Yılmazer ve Muhtar Başar, Sapanca İlçesi tarihinde müstesna bir yere sahip olan kültür, huzur ve ibadet mekanı olan caminin restorasyonundan tamamlanmasından dolayı duydukları gururu dile getirdiler.

Proje başlangıcından itibaren duyduğu ve uygulamaya geçirdiği hassasiyet nedeniyle Prof. Dr. İsen' e içtenlikli teşekkürlerini sunan Yılmazer ve Başar, Sapanca Belediyesi ekiplerinin de gerek cami bahçe içi ve dışındaki çalışmaları da en yakın sürede tamamlayarak, tarihi caminin Sapanca İlçesi için sembol bir ibadet mekanı olarak çok beğeni toplayacağına inandıklarını belirttiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Aydın Yılmazer Mustafa İsen AK Parti Sakarya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title