Haberler

Başkan Mehmed Ali Saraoğlu'ndan 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Gediz'in Kurtuluş Günü Mesajı

Kütahya’nın Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 1 Eylül Gediz’in Düşman İşgalinden Kurtuluş Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Kütahya'nın Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 1 Eylül Gediz'in Düşman İşgalinden Kurtuluş Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Saraoğlu, yayınladığı mesajında, "Vatan toprağımızın düşman işgalinden kurtuluşunu, ulusumuzun bağımsızlığını müjdeleyen '30 Ağustos Zaferi'nin' 92. yıl dönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. 30 Ağustos Zaferi; ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen devletlere karşı, yokluk içinde, en zor koşullarda ve her şeyin bittiği sanılan bir dönemde, yüce milletimizin sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmış onurlu bir zaferdir. Bu zaferi bizlere armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, bütün vatandaşlarımızın ve hemşehrilerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını ve ilçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünü kutluyorum" ifadelerine yer verdi.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmed Ali Saraoğlu Zafer Haftası Kütahya Gediz Politika Güncel Haberler

title