Haberler

Başkan Karaosmanoğlu'nu Coşkuyla Karşıladılar

Gebze İlyasbey Ortaokulu ziyaretinde coşkuyla karşılanan Başkan Karaosmanoğlu, öğrencilerle yakından ilgilendi.

Eğitime her alanda katkı vererek öğretmenlerin, öğrencilerin ve velilerin takdirini kazanan Türk Dünyası Belediyeler Birliği(TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze İlyasbey Ortaokulu'nda coşkuyla karşılandı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve AK Parti İlçe Başkanı Hasan Soba'nın da eşlik ettiği ziyarette, öğrencilerin Başkan Karaosmanoğlu'na ilgisi ve sevgisi de bir hayli dikkat çekti. Kendisine yoğun ilgi gösteren öğrencilere "evlatlarım" diye seslenen Başkan Karaosmanoğlu, "Kendimi bir başkan değil, hepinizin amcası ve dedesi olarak görüyorum. Bizler için sizlerin hayata iyi hazırlanıp, hayırlı evlat olmanız bizim en büyük kazancımızdır, zenginliğimizdir" dedi.

İlyasbey Ortaokulu Müdürü Mikail Yıldırım, Okul Aile Birliği Başkanı Name Bülbül, Beden Eğitimi Öğretmeni ve Kağıt spor Boks takımında uzun yıllar görev yapmış Nagehan Gül Malkoç'un ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, öğrencilere ve velilere seslenen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Sizler dünyanın en güzel çocuklarısınız. Ahlaklı, inançlı, ülkesine faydalı ve üreten insan olarak yetişeceksiniz. Bizlerin gayesi budur. Her öğretmenimiz kıymetlidir ve başımız tacıdır. Çocuklarımızın hayatlarında annelerimizin önemi bir hayli büyüktür. Karakter olarak rol model alınan annelerimiz bir nevi öğretmen gibidir" şeklinde konuştu.

Öğretmenlerle ve okul aile birliği yönetimiyle de sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, "Öğretmenlerimiz ve aileler çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmesi ve ülkemizi çok daha ileriyi götürmesi için ellerinden gelen bütün gayreti gösteriyorlar. Bu noktada görülen eksikliklerde muhakkak tamamlanacaktır" derken, "Biz de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak örnek ve öncü bir nesil yetişmesi için bütün imkanlarımızı seferber ettik. Bilgi Evlerinde eğitmenlerimiz, evlatlarımızın yetişmesi için müthiş bir özveri sergiliyorlar. Okullarımıza masa tenisi setleri hediye ediyoruz. Doğru Hamlede Buluşalım satranç eğitimi kampanyası ile on binlerce çocuğumuza hem eğitim veriyor, hem de satranç setleri hediye ediyoruz" bilgilendirmesini yaptı.

Alanı müsait olan okullarımıza spor salonları ve çok amaçlı basketbol sahaları yaptıklarını da okul yönetimine ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, "6'ncı sınıf öğrencilerimize verdiğimiz tablet bilgisayarlar ile çocuklarımızı çağın teknolojisi ile donatıyor ve bilişim çağına uygun birer birey olarak yetişmesi için büyük bir imkan sunuyoruz. SEKA'daki Bilim Merkezi ile önemli icatların nasıl gerçekleştiğini yakından görme imkanına kavuşan öğrencilerimiz, bazı deneyleri bizzat gerçekleştirme imkanını sağladık. Bütün bunlar gençlerimiz için olduğunu söylemek isterim" diyerek duygularını ifade etti. Ziyaret sonrası bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Karaosmanoğlu, öğrencilerle, öğretmenlerle, okul aile birliği ve idarecilere hayat boyu mutluluk ve başarılar dilemeyi de unutmadı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Karaosmanoğlu Adnan Köşker AK Parti Gebze Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title