Haberler

Başkan Güler, Kızının Nikahını Kıydı

Kütahya’nın Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler’in kızı Seda Güler, Ömer Savaş ile dünya evine girdi.

Kütahya'nın Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler'in kızı Seda Güler, Ömer Savaş ile dünya evine girdi. Mavi Ay Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen nikah töreni davetlilerin salona girmesi ile birlikte başladı.

Çiftin nikahını, gelinin babası olan Başkan Mustafa Güler kıydı.

Genç çiftin nikah şahitleri ise 1996-97 yılları arasında TBMM Başkanlığı görevinde bulunan ve 4 dönem Anavatan Partisi'nden Kütahya Milletvekili olan Mustafa Kalemli, 22-23 ve 24. dönem AK Parti Kütahya Milletvekili Soner Aksoy, mevcut AK Parti Kütahya milletvekilleri Şükrü Nazlı, Ahmet Tan ve Vural Kavuncu ile Mehmet Kocabaş ve Süleyman Savaş oldu.

Başkan Güler, nikahtan önce duygusal bir konuşma yaparak, "Bugün başkanlığımın en zor görevini yerine getiriyorum. Sevgili kızım Seda'ya bize bu mutluluğu yaşattığı için teşekkür ediyorum. Artık oğlumuz olan damadımız Ömer Savaş'ın kızıma çok iyi bakacağından hiç şüphem yok. Allah çocuklarımızı mesut etsin. Yuvalarını daim kılsın. Her iki cihanda da mutluluk versin" dedi.

Başkan Güler'in ardından konuşan Mustafa Kalemli ise, "Siyasi hayatım boyunca çok sayıda oğlunun nikahını kıyan başkan gördüm ama, kızının nikahını kıyan bir belediye başkanı hiç görmemiştim. Mustafa Bey bu görevi yerine getirirken gözleri doldu ve son derece duygulandı. Genç çiftimize mutluluklar diliyorum. Allah mesut bahtiyar etsin" dedi.

Nikah töreninde son konuşmayı Soner Aksoy yaptı. Konuşmasında, evliliklerde son sözün kadınlara ait olduğunu söyleyerek salonda gülüşmelere neden olan Aksoy, "Tecrübeli bir ağabeyi olarak damada önerim var. Bir kere evdeki karar mekanizması ve son söz bayanlara ait oluyor. O nedenle damat kardeşimiz, gelin kızımız ne derse yapsın ve onu hiç üzmesin. Ne derse tamam desin" ifadelerini kullandı.

Nikahın ardından gelin ve damat dans ederken, Belediye Başkanı Mustafa Güler davetlilerle tek tek ilgilenerek, kendilerine teşekkür etti. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kalemli Tavşanlı Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title