Haberler

Başkan Ergün'den Gördes'e Yeni Yıl Müjdeleri

Güncelleme:

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes ilçe merkezindeki Şehit Makbule Hanım Meydanı'nın altına yaklaşık 200 araç kapasiteli otopark yapılacağını müjdeledi. Projelerin hazırlanarak 2015 yılına yetiştirilmesi yönünde talimat veren Başkan Ergün, Gördes semt pazarının bulunduğu bölgeye de ikinci bir otopark daha yapılacağını söyledi. Başkan Ergün'ün otopark müjdeleri, ilçede büyük heyecan uyandırdı.

Ziyarette Başkan Ergün'e, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç genel müdür yardımcıları ve daire başkanları, MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü ve Gördes Koordinatörü Tahsin Arslan da eşlik etti. Başkan Ergün ilk olarak Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol ile mevcut pazar yerini inceledi. Burada incelemelerinde ilçenin modern bir kapalı pazar yeri ihtiyacı olduğunu ifade eden Başkan Ergün, Büyükşehir Belediyesi olarak, ilçeye otoparkı da bulunan modern bir kapalı pazaryerini kazandırabileceklerini belirtti.

Meydana hem düzenleme, hem otopark

Pazaryeri gezisinin ardından Başkan Ergün, Şehit Makbule Hanım Meydanı'nda da bir takım incelemelerde bulundu. Meydanda gerekli fizibilite çalışmalarının yapılmasının ardından yaklaşık 200 araçlık otopark yapımı ve meydanın yeniden düzenlenmesi için hızla çalışmalara başlayacaklarını ifade eden Başkan Ergün de, "Her fırsatta ilçelerimizi ziyaret ederek sorunları ve ilçelere kazandırılacak hizmetleri yerinde tespit ediyorum. İlçedeki incelerimizde de sorunları tespit ederek yapılabilecek hizmetler için çalışmalara başladık. Bu çerçevede Gördes'in kalbi diyebileceğimiz olan meydana da, iki katlı, yaklaşık 200 araçlık bir otopark kazandırmak istiyoruz. Aynı zamanda da meydanda da gerekli düzenlemeleri yaparak, ilçeye hem güzel bir meydan, hem de bir otopark kazandırmak için çalışmalarda bulunacağız" diye konuştu.

Heyecan uyandırdı

Şehit Makbule Hanım Meydanı ve pazar yerine gerçekleştirecek projelerin ilçede büyük heyecan uyandıracağına dikkat çeken Gördes Belediye Başkan Muhammet Akyol da, "Mevcut pazar yerinin altına yapılacak olan otopark ve üzerine yeni kapalı otopark ile ilçemiz modern bir pazar yerine kavuşacaktır. Bunun yanı sıra Şehit Makbule Hanım meydanına yapılacak olan otopark da ilçedeki otopark sorununu çözecektir. İki proje de ilçemizin ihtiyacıdır ve yapılmasıyla birlikte ilçemiz rahat bir nefes alacaktır" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Tahsin Arslan Cengiz Ergün Gördes Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
title