Haberler

Başkan Dinçer'den Cumhuriyet Başsavcısı Ercan'a Ziyaret

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan'a nezaket ziyaretinde bulunarak, hoş geldiniz dileklerini iletti.

Başkan Dinçer'e ziyarette Birlik Başkanvekili Nesil Aydın ve Birlik Yönetim Kurulu üyeleri Ömer Şahbudak, Mustafa Köç ve Yavuz Selim Madenli eşlik etti. Ziyarette esnaf teşkilatının yapılanmasıyla ilgili bilgi paylaşımında bulunan Dinçer, "İl genelinde örgütlü 70 meslek odası ve 60 bine yakın üyemizle kentimizin en büyük ve dinamik sivil toplum kuruluşuyuz. Bizler bir taraftan teşkilatımızın sorun ve beklentilerine yönelik çözümler üretirken, diğer taraftan kentimizin mülki ve idari amirleri ile sıkı dialoglar içerisinde olmaya özen göstermekteyiz. Bu bağlamda ilimize kısa bir süre önce atanan siz sayın Başsavcımızı da ziyaret ederek hoş geldiniz dileklerimizi iletmek üzere buradayız. Bizler esnaf teşkilatı olarak Cumhuriyet Başsavcılığımızın istek ve talepleri doğrultusunda işbirliği içerisinde olmaya hazırız. Bu duygu ve düşüncelerle ilimize hoş geldiniz dileklerimizi iletiyor ve başarılar diliyoruz" dedi.

Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, iyi dilek ve temenniler için teşekkürlerini iletti. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Ercan Talat Dinçer Mersin Aydın Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title