Haberler

Kayseri'den kısa kısa

Güncelleme:

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ve AK Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin'i ağırladı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ve AK Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin'i ağırladı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette konuşan Başkan Özdemir, Büyükkılıç'ın hem ufkundan faydalanmak hem de devam eden projeler konusunda bilgisine başvurmak için ziyarete geldiklerini belirtti.

Özdemir, "Her zaman bize yardımcı oluyor sağ olsunlar, destek oluyorlar, ağabeyliklerini gösteriyorlar, biz teşekkür ediyoruz. Bu bir nezaket ziyareti idi, uğramak istedik, ayrıca misafirperverlikleri için de teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

İl Başkanı Peşin de Başkan Büyükkılıç'ı, siyaset duayeni ve yıllarını belediyeciliğe adamış biri olarak gördüklerini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükkılıç da Niğde'de 4 sene doktor olarak çalıştığını anımsattı.

Niğde ile bağını hiç koparmadığını ifade eden Büyükkılıç, üzerine ne düşerse yapmaya hazır olduğunu kaydetti.

Melikgazi'de haftasonu emlak vergisi mesaisi

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 2020 yılı emlak vergisinin ikinci taksitinin kasım ayı içerisinde yatırılması gerektiğini belirtti

Palancıoğlu yaptığı yazılı açıklamada, vergi mükellefleri için cumartesi ve pazar günleri emlak ve istimlak müdürlüğü çalışanlarının tam mesai yapacağını aktardı.

Kocasinan'da ağaçlandırma çalışmaları

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yeni yapılan yolların çevresini ve yapılacak olan park alanları ile ağaçlandırma bölgesi olarak planlanan yerleri ağaçlandırdıklarını bildirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre Çolakbayrakdar, sabahın erken saatlerinde Kocasinan Mahallesi'ne kazandırılan yeni yolun çevresinde ağaçları toprakla buluşturdu.

Burada konuşan Çolakbayrakdar, daha yeşil Kocasinan için her gün farklı noktalarda ağaç diktiklerini, ilçenin batısından doğusuna, kuzeyinden güneyine kadar her mahallede ağaçlandırma çalışması yaptıklarını belirtti.

"Hedeflerimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz" ifadesini kullanan Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"Mevsim şartları elverdiğince bu yıl ağaçlandırma çalışmalarını devam ettirerek, önümüzdeki bahar mevsimiyle birlikte yeni planladığımız yerlerde çalışmalarımızı yürüteceğiz. Yaptığımız parklarda ve yaşam alanlarında hemşehrilerimizin huzur içerisinde vakit geçirmelerini diliyorum. Çevreyi güzelleştirmek adına yapılması gerekenlerin en iyisini yapmaya gayret ediyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Çolakbayrakdar Kocasinan Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title