Haberler

Başkan Büyükgöz'den gençlere altın öğütler

Güncelleme:

Gebze Belediyesi bünyesinde staj gören öğrencilere İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarfından düzenlenen Oryantasyon Eğitim Programı'nda konuşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, "Hayatta bir hedefinizin olmalı, heyecanınızı asla kaybetmeyin" dedi.

Gebze Belediyesi bünyesinde staj gören öğrencilere İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarfından düzenlenen Oryantasyon Eğitim Programı'nda konuşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, "Hayatta bir hedefinizin olmalı, heyecanınızı asla kaybetmeyin" dedi.

Gebze Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından bünyesinde staj gören öğrencilere yönelik Oryantasyon Eğitim Programı düzenlendi. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde gerçekleşen programda stajyer öğrencilere iş hayatına uyum sağlama, Gebze Belediyesi ve Gebze hakkında bilgiler verildi. Programda konuşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, "Hayatta bir hedefinizin olmalı, heyecanınızı asla kaybetmeyin. Genç olmak enerjiyi üretime kazandırmak güzel şey. Hayatta bir hedefiniz, aşkınız olmalı ve bunun içinde azimli olmak lazım heyecanınızı asla kaybetmemeniz lazım. İradenizi ve istikrarınızı korumalı, yaptığınız işe odaklanmalısınız. Ama her şeyin ötesinde bizlerin yaşamımızdaki asıl gayemizin iyi insan olmak olduğunu asla unutmamalıyız. Bilgimizi insanlık için iyi işlerde kullanırsak iyi bir insan oluruz. Dolayısıyla bu görevimizi asla ama asla unutmayacağız. Ben hepinize staj hayatınızda, eğitim hayatınızda ve daha sonraki iş hayatınızda başarılar diliyorum. Siz gençler yarının yetişkinleri olacaksınız ve bizlerden aldığınız emaneti daha da ileriye taşıyacaksınız. Bu konuda Allah yar ve yardımcınız olsun" dedi.

Eğitim programında Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner de hazır bulundu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gebze Belediyesi Osman Hamdi Bey Zinnur Büyükgöz Gebze Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title