Haberler

Başkan Böcek'ten Zmo'ya Ziyaret

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Ziraat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi’nin yeni başkanı Vural Şahin ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Ziraat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi'nin yeni başkanı Vural Şahin ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Böcek, Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Antalya Şubesi'nin yeni başkanı Vural Şahin'i ziyaret etti. Başkan Muhittin Böcek, geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerle göreve gelen Vural Şahin ve yönetimini tebrik ederek, yeni görevlerinin hayırlı olmasını diledi. Başkan Böcek, Antalya'nın ülke genelinde turizm kadar tarımın da lokomotifi olduğunu belirterek, "Ancak ne var ki gerek tarım politikaları gerek ise bu alandaki girdi maliyetlerinin yüksek olması çiftçilerimizin belini bükmekte." dedi.

"Tarımı önemsiyoruz"

Başkan Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi olarak meslek odalarıyla her zaman birlik içinde çalıştıklarını belirterek, "Meslek örgütlerimiz bizler için önemlidir. Odaların fikir ve düşüncelerini hayata geçirecek olduğumuz bütün projelerde dikkate alıyoruz. Bu bağlamda geçtiğimiz yıl bölgemizde 7 bin 500 turunçgil ve 20 bin nar ağacında zararlı böceklerle mücadele eden yararlı böcek uygulaması başlattık. Bununla birlikte yine bölgemizden ülkemiz geneline yayılan Çandır Fasulyesinin yetiştiriciliğini yaptık. Tüm bu çalışmaları ziraat mühendislerimizle birlikte yürüttük." dedi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek üyelerin sorularını cevaplandırarak, çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Vural Şahin'de Başkan Muhittin Böcek'e ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her zaman birlikte çalışmaya hazır olduklarını söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ziraat Mühendisleri Odası Muhittin Böcek Konyaaltı Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title