Haberler

Başiskele'den Kısa Kısa

Başiskele Belediyesi tarafından özel yetenekli çocukların yeteneklerinin keşfedilmesi amacıyla açılan Çocuk Üniversitesinin kayıtlarının devam ettiği bildirildi.

Başiskele Belediyesi tarafından özel yetenekli çocukların yeteneklerinin keşfedilmesi amacıyla açılan Çocuk Üniversitesinin kayıtlarının devam ettiği bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, üniversiteye 2018-2019 eğitim döneminde 1. kademeden 240, 2. kademeden ise 210 öğrenci alınacağı kaydedildi.

Eğitimlerin cumartesi ve pazar günleri verildiği üniversitenin 29 Eylül'den itibaren hizmete açılacağı belirtilen açıklamada, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz tarafından kesin kayıt yaptıran 240 öğrencinin 21 Eylül Cuma günü İstanbul'da bulunan "Çocukların Ülkesi"ne ücretsiz olarak gönderileceği ifade edildi.

Başkan Ayaz'ın esnaf ziyareti

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, esnafları ziyaret etti.

İlçede bazı iş yerlerini ziyaret eden Ayaz, esnafla sohbet etti.

Vatandaşların isteklerini dinleyerek sorunlarına kısa sürede çözüm üretmeye çalıştıklarını belirten Ayaz, vatandaşlarla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Başiskele'de belediye çalışmaları

Başiskele Belediyesi ilçedeki çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, ilçedeki yağmur suyu, elektrik ve doğalgaz altyapı çalışmalarında zarar gören yollara sıcak asfalt döküldüğü bildirildi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yolların yama ve onarımlarının devam ettiği kaydedilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Vatandaşların mağduriyetini en aza indirmek için çalışmalarına devam eden ekipler, çalışmalarını Kullar Yakacık Mahallesi'nde sürdürüyor. Ekipler, çalışmalar kapsamında her gün 30 ton sıcak asfaltla onarım yapıyor."

Kaynak: AA / Güncel

Hüseyin Ayaz Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title