Haberler

Başarılarıyla İzmir'in Adını Tüm Türkiye'ye Duyurdular

Mersin’de düzenlenen Kulüpler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında dereceye giren Bornova Belediyespor taekwondocuları, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Mersin'de düzenlenen Kulüpler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında dereceye giren Bornova Belediye spor taekwondocuları, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'yı ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından Mersin'de düzenlenen Türkiye Kulüpler Taekwondo Şampiyonasına Bornova Belediye spor damga vurdu. 42 takımın katıldığı şampiyonada, Bornova Belediye spor taekwondocularından 63 kiloda Abdurrahman Erkek Türkiye birincisi oldu. 80 kilo kategorisinde Armağan Yardımcı Türkiye ikincisi olurken, 87 kiloda Berkin Nalçacı ile 68 kiloda Yusuf Ali Gök de kendi klasmanlarında Türkiye üçüncüsü oldu.

Elde ettikleri başarılarla Bornova'nın adını tüm Türkiye'ye duyuran sporcular, madalya ve kupalarıyla birlikte Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'yı ziyaret etti. Genç sporcular, spora verdiği desteklerden ötürü Başkan Atila'ya teşekkür etti. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da sporun öncelik verdikleri konulardan biri olduğunu belirterek "Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte tamamladığımız Atatürk Kapalı Spor Kompleksi ve Bornova Stadı sadece ilçemize değil tüm şehir için önemli spor tesisleri haline geldi. İzmir takımlarımızın lig maçlarına ev sahipliği yapmanın yanı sıra uluslararası müsabakalar sayesinde de Bornovamız spor merkezi olma yolunda önemli adımlarla ilerliyor" dedi.

Bornova Belediyespor'un başarılarıyla da her zaman gurur duyduğunu ifade eden Başkan Atila, "Sporcularımız, kentimizi ulusal bir turnuvada başarıyla temsil etti. Aldıkları derecelerle de Bornova'nın sporda ne kadar iddialı olduğunu bir kez daha kanıtladı. Hemen her spor dalında sporcu yetiştiren Bornova Belediyesporumuzu kutluyorum. Kulübümüz sayesinde çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutarken sağlıklı yaşamalarına da katkı sağlıyoruz" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Olgun Atila Bornova Türkiye Mersin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title