Haberler

Baş: "Ülkemizi Terörden Temizlemek İçin Çok Çalışmalıyız"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Baş, “Ülkemizi bölücü terörden, ekonomik terörden temizlemek için çok çalışmalıyız” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Baş, "Ülkemizi bölücü terörden, ekonomik terörden temizlemek için çok çalışmalıyız" dedi.

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, ilçe teşkilatlarıyla bayramlaşmak için ziyaretlerde bulundu. MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, TBMM İdare Amiri Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, il divan heyeti ve milletvekili adaylarının da katılımıyla ilk ziyaret Adana'nın en uzak ilçesi MHP Tufanbeyli İlçe Teşkilatına yapıldı. Ardından Feke, Kozan, İmamoğlu ve Aladağ ilçe teşkilatlarıyla bayramlaşıldı.

Yusuf Baş, Muharrem Varlı, Seyfettin Yılmaz ve adaylar; MHP Saimbeyli İlçe Teşkilatı yöneticileriyle ise ilçe binası dışında görüştüler. Aynı gün defnedilen Jandarma Uzman Çavuş Şehit Ali Çakar'ın cenazesi öncesinde gerçekleşen buluşmada MHP İl Başkanı Yusuf Baş, önemli mesajlar verdi. Baş, "Değerli arkadaşlar; buraya sizlerle bayramlaşmaya gelmiştik ama biraz sonra bir vatan evladının naaşı gelecek. En çok sevinilecek bir günde halkımız gözyaşına boğuluyor. Maalesef bu millet bayram yapamaz hale getirildi. Ateş düşmüş yüreğimize bayram bizim neyimize" dedi.

"Ama asla yılmayacağız" diyen Baş, şöyle devam etti:

"Sendeliyoruz belki ama yıkılmayacağız ve ayakta duracağız. Terör büyük bir tehdit ve diğer taraftan ekonomik buhran da had safhada. İkisi de milli birliği dinamitliyor. Biri kan akıtarak yapıyor bunu, diğeri sosyal dokuyu bozarak, manevi zırhı delerek. Dolayısıyla ülkemizi bölücü terörden, ekonomik terörden temizlemek için çok çalışmalıyız. Bize düşen birbirimizi çok sevmek ve sımsıkı sarılmak ve 24 saat esasına göre gayret vermektir. Çare biziz. Çare sizsiniz. Başka çare yok." - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Muharrem Varlı Yusuf Baş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Sivas'ta deprem mi oldu 18 Nisan Perşembe? SON DAKİKA Sivas deprem nerede oldu? Hudutsuz Sevda 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir?
title