Haberler

Barakası yıkılan kadın dehşet saçtı! Tüfekle 2 kişiyi vurduktan sonra belediye binasını bastı

Güncelleme:

Antalya'da barakası yıkılan Ö.T. adlı bir kadın tüfeğini alarak barakasının yıkılmasına neden olduğunu düşündüğü kişileri vurdu. Daha sonra araç ve kıraathaneye ateş açan kadın belediye binasını bastıktan sonra motoruyla kaçmaya çalıştı. Saldırgan kadın kısa süreli bir kovalamacanın ardından yakalanarak gözaltına alındı.

Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Okurcalar Mahallesi'nde bulunan balıkçı barınağındaki bir barakada kalan Ö.T. adlı kadının barakası, bugün Alanya Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından kaçak olduğu gerekçesiyle yıkıldı. Bunun ardından öfkelenen Ö.T., saat 16.00 sıralarında pompalı tüfeğini alarak barakasının yıkılmasına neden olduğunu düşündüğü A.Y.'nin yanına giderek ateş açtı.

Barakası yıkılan kadın dehşet saçtı! Tüfekle 2 kişiyi vurduktan sonra belediye binasını bastı

1 KİŞİ BACAĞINDAN, 1 KİŞİ DE BAŞINDAN YARALANDI

Olayda, A.Y. bacağından, M.Ü. ise başından yaralandı. Ayrıca öfkeli kadın, Ş.U.'ya ait otomobil ve yine aynı kişiye ait kıraathaneye pompalı tüfekle ateş ederek, hasar verdi.

Barakası yıkılan kadın dehşet saçtı! Tüfekle 2 kişiyi vurduktan sonra belediye binasını bastı

BELEDİYE BİNASINI BASTI

Ö.T. daha sonra Alanya Belediyesi Avsallar Ek Hizmet Binasına giderek, binanın kapısına ateş açtı. Bu sırada içeride bulunan bir belediye personeli, öfkeli kadının ateş açması üzerine camdan kaçmak isterken ayağını burktu. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesi üzerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralıları yaptıkları ilk müdahalenin ardından hastaneye götürdü. Tedaviye alınan yaralılardan A.Y.'nin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Barakası yıkılan kadın dehşet saçtı! Tüfekle 2 kişiyi vurduktan sonra belediye binasını bastı

MOTORUYLA KAÇARKEN YAKALANDI

Olay sonrası jandarma ekipleri şüpheli Ö.T.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Pompalı tüfekle dehşet saçan Ö.T. motosikletiyle kaçmaya çalıştı. Kısa süreli kovalamacanın ardından jandarma ekipleri Ö.T.'yi av tüfeği ve 1 bıçakla yakalayarak gözaltına aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Alanya Belediyesi Jandarma Zabıta Alanya Haberler

500

Yorumlar (56)

Mehmet:

Ancak barakalara gücü yeter bunların. Gidin de zenginlerin yaptığı binlerce kaçak yapıyı yıkın bakalım neler oluyor neler.

72
8
yanıtYanıtla
Dadas:

Ulan fakirin barakasinsan ne istediniz kadın iyi yapmış salın gitsin

45
12
yanıtYanıtla
son:

DADAS: iyi de fakir oldugu nerden biliyorsun fakir zengin ne isterse yapar diye sacmalik mi var o zaman herkes kacak bina yapsin baraka yapsin ne isterse yapsin sonra eline islah alsin katliam yapsin

yanıt5
yanıt2
idam:

idam idam idam idam

8
45
yanıtYanıtla
serano:

helal olsun be, Öyle yuva yıkmak var mıymış.

27
18
yanıtYanıtla
Şahin:

Barakısı yıkılan, canı yanan kadın belli ki kasten öldürmek için gitmemiş. . Serbest bırakılsın. .

29
11
yanıtYanıtla
Canmen:

Vahsi Dogu. . . Türkiyeye hos geldiniz. . . bize düsman lazim degil. . . kizli oglanli, gencli yaslisi silahli. . .

23
9
yanıtYanıtla
SAMİ:

Kadının barakasından ne istediniz insanları cinsiyetine dolayı küçümsemeyin hangi zenginin hayallerini süslüyordu o arazi beyler acaba belediye ekipleri halkın verdiği vergilerle karnını doyurup bireysel zenginlikler hizmet ediyormuydu insanın aklına herşey geliyor

24
4
yanıtYanıtla
Oğuz:

Kadına en ağır ceza verilmeli. Hem izinsiz baraka yap hemde belediyenin memuru gelip kaldırınca eline silah al milletin canına kasdet. Ya birisi yada birileri ölseydi. Çocuk cocugu ne olacaktı. Ne uğruna bu, kadının biri kaçak yaptığı baraka yüzüne milletin çocuk çocuğunu öksüz bırakacaktı. Kesinlikte ağır cezada yargılanmalı ve en az 30 yıl yatmalı. Bu eşkıyalık, zorbalik. Sen kim oluyorsun da başka birinin yaşam hakkını elinden almaya çalışıyorsun. Hemde suçlu iken.

12
11
yanıtYanıtla
Gurbetçi:

Belediyecilik böyle olmuyor işte, önce o kadınla konuşulacak ve bir müddet içinde olsa ona barınak sağlanacak, sonra gereken yapılır.

15
4
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title