Haberler

Balıkesir Belediye Başkanı Uğur'dan İstifa Açıklaması

Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur, "Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görevimin başındayım, halkımızın hizmetindeyim" dedi.

Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur, "Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görevimin başındayım, halkımızın hizmetindeyim" dedi. Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı Ankara'da başladı. Toplantıda, 3 dönemdir Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı görevini yürüten Kadir Topbaş'ın yerine yeni başkanın seçilmesi bekleniyor.

Kulislerde, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'un istifa edeceği, dün Beştepe'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Belediye Başkanı Uğur'un bir görüşme gerçekleştirdiği iddia edilmişti. Konuya ilişkin açıklama yapan Uğur, "Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısını bugün yapıyoruz. Her yıl Ekim ayında yapılan bu meclis toplantısında, Türkiye Belediyeler Birliği ve İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın istifa etmesi üzerine bir seçim maddesi de ilave edildi. Meclis toplantımızda, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek aday oldu. Ben de birinci başkan vekili olarak bu meclis toplantısına başkanlık yapıyorum. Şahsımla ilgili devamlı haber sitelerinde bir haber dolaşıyor. Bu haberler aslı olmayan, yalan, nereden üretiliyorsa üretilip servis edilen haberlerdir. Cumhurbaşkanımızla dün bir görüşme yapmadım ama maalesef bütün kanallarda, alt yazılarda, yapılan konuşmalarda istifa ile ilgili birçok spekülasyonlar oluyor. Partimizin sözcüsü Mahir Ünal'ın yaptığı basın açıklaması ve benim yapmış olduğum yazılı bir açıklama var. Biz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte 17 yıldır kutlu yolculuğumuza devam ediyoruz. Ben Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görevimin başındayım, halkımızın hizmetindeyim" diye konuştu.

(Ömer Çetin /İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kadir Topbaş Edip Uğur Balıkesir Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title