Haberler

Bal-Ser İnşaat Seramiksan Showroom'u Açıldı

Güncelleme:

Türk seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan'ın bayi ağı genişliyor.

Türkiye çapında konsept mağazalarla hizmet veren Seramiksan'ın showroom'larına Milas Bal-Ser Seramik İnş.San.Ltd eklendi. Seramiksan'ın ileri teknolojisinin ve estetik tasarımlarının sergilendiği showroom'un 25 Mayıs da yapılan açılışına Muğla Valisi Fatih Şahin, Milas Kaymakamı M. Bahattin Atçı, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Yatağan Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ile Seramiksan ve Bal-Ser yöneticileri katıldı.

Seramik sektörünün öncü markalarından Seramiksan'ın Türkiye genelindeki konsept mağaza sayısı her geçen gün artıyor. Türkiye çapında 200'den fazla konsept mağazası bulunan Seramiksan showroom'larına Bal-Ser Seramik'i ekledi. Bal-Ser Seramik İnş.San.Ltd'nin 25 Mayıs Cuma günü yapılan açılış törenine; Muğla Valisi Fatih Şahin, Milas Kaymakamı M. Bahattin Atçı, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Yatağan Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ile Seramiksan ve Bal-Ser yöneticileri katıldı.

Bal-Ser Seramik 650 metrekarelik mağazasında Seramiksan'ın ileri teknoloji ve estetik tasarımı bir araya getiren yenilikçi ürünleri sergileniyor. Bakteri oluşumunu engelleyen Nanotech, üç boyutlu baskı teknolojisiyle tasarımda sınırları zorlayan Digiart, desenleriyle dikkat çeken Soluble Salt, mekana görsel derinlik katan Lappato, Full Lappato ve High Glossy gibi inovatif ürünler, Milas halkının beğenisine sunuluyor.

Açılış töreninde konuşan Seramiksan Satış ve Pazarlama Grup Başkanı Bülent Şamlı, "Seramiksan olarak 2012 yılında ülkemizin seramik sektöründe akla gelen ilk 3 firmasından biri olmak hedefini belirledik. Bu hedef doğrultusunda kararlı adımlarla ilerliyor ve bayi ağımızı hızla genişletmeye devam ediyoruz. Hedefimiz 2012 sonuna kadar 250 bayi sayısına ulaşmak" dedi. Seramiksan'ın reklamlarında verdiği sözlerin de altını çizen Şamlı "Seramiksan olarak 'Yeniliklerin öncüsü olma' misyonunu üstleniyor ve müşterilerimize 'beğenip de alamamanın tarihe karışacağı' sözünü veriyoruz. Satın alma kolaylığı sağlamak amacıyla, kredi kartına peşin fiyatına vade farksız 12 taksitle ödeme imkanı sunuyoruz. 'İyi tasarım herkesin hakkı' diyerek tüketicilerimize sınırsız renk ve seçenekle çözümler sunuyoruz" diye konuştu. Bugün Muğla Milas'da açılışını yaptığımız konsept mağaza, Bal-Ser Seramik ilk Seramiksan showroom'u önümüzdeki, dönemlerde yeni Seramiksan showroomlarını da açacaklarına yürekten inanıyoruz. Bal-Ser'e bol kazançlı günler diliyorum" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Açılış töreninde konuşma yapan Emre Balcı ise; sektöre 1986 yılında kum ocağı işletmeciliği ile başladıklarını söyleyerek bugüne kadar oldukça başarılı işlere imza attıklarını ve bu başarılarının Seramiksan ile daha da büyüyeceğini belirtti. Emre Balcı yaptığı konuşmada " Köyceğiz köyü Sarıçay mevkiinde ticaret hayatımız hâli hazırda hizmete devam ediyor. Artan müşteri potansiyelimiz ile müşterilerimize en iyi hizmeti verdiğimize inanıyor, başarılarımızı halkımıza verdiğimiz hizmet ile artırmayı amaçlıyoruz. Uygun fiyat, ödeme kolaylıkları ve zaman zaman düzenlediğimiz kampanyaları halkımıza sunuyor, Milasta açtığımız Seramiksan Ana Bayilğii ve 650m2'lik showroomu ile müşterilerimize ilk elden ürün teslim garantisi veriyoruz. Öncelikle bizlerle işbirliğine giden Seramiksan'a ve başarılarımıza ortak olan tüm dost ve müşterilerimize teşekkür ederiz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Türkiye Muğla Milas Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title