Haberler

Bal Ligi

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4.Grup takımlarından Malatya İl Özel İdarespor, erteleme maçında Elazığ temsilcisi Yurtbaşı Belediyespor'u 4-0 mağlup etti.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup takımlarından Malatya İl Özel İdarespor, erteleme maçında Elazığ temsilcisi Yurtbaşı Belediyespor'u 4-0 mağlup etti.

İl Özel İdare Müdürlüğü Sentetik Çim Sahası'nda oynanan mücadeleyi Süleyman Çelik, Yunus Ahi ve Ahmet Çetiner hakem üçlüsü yönetti.

Yurtbaşı Belediyespor, Ahmet, Cüneyt, Ensari, İdris, Tolga, Ergin, Selahattin, Sait, Hüseyin, Ali ve Murat on biriyle, Malatya İl Özel İdarespor, Ergül, Muhittin, İsmail, Murat, Korhan, Onur, Sinan, Mazlum, Ahmet, Rıdvan ve Fethi on biriyle mücadele etti.

Malatya İl Özel İdarespor'a galibiyeti getiren golleri 49 ve 89'ncu dakikada Rıdvan, 73'ncü dakikada Sinan, 90+2'nci dakikada Bekir kaydetti.

Karşılaşmada 60'ncı dakikada Malatya İl Özel İdarespor'dan Korkan Keskin, 80'nci dakikada Yurtbaşı Belediyespor'dan Ensari Güler kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Karşılaşmayla ilgili bir değerlendirmede bulunan Malatya İl Özel İdarespor Kulüp Başkanı Hacı Şaban Sağlam, iyi mücadele ettikleri karşılaşmadan net bir skorla galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Sağlam, son 2 haftada hakem hataları nedeniyle şansız mağlubiyetler aldıklarını ifade ederek, "İlk yarıya iyi başladık. Hakem, net bir penaltımızı vermedi. Penaltı pozisyonunu herkes gördü ama bir tek hakem görmedi. İlk yarıda 4-5 tane net pozisyon yakalamamıza rağmen golü bulamadık ve ilk yarı 0-0 berabere sona erdi. İkinci yarıya da iyi başladık. Golü de erken bulduk. Sonra 10 kişi kaldık ama oyuncularımız daha hırslı mücadele ederek, farkı 2'ye çıkardı. Rakibin de 10 kişi kalmasıyla üstünlüğümüzü yansıtarak, karşılaşmayı 4-0 kazandık" dedi.

Hafta sonu Malatya derbisinde 44 Malatyaspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Sağlam, "Sakat oyuncularımız var ama maç gününe kadar önümüzdeki süreyi iyi değerlendirip, 44 Malatyaspor maçına hazırlanacağız. Centilmence ve Malatya'ya yakışır bir mücadele olmasını temenni ediyorum. İyi olan kazansın" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şaban Sağlam Ahmet Rıdvan Yurtbaşı Elazığ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title