Haberler

Bakıcısının dehşeti yaşattığı yaşlı kadının ablası konuştu: Çok yaramazlar, beni de döverler

Güncelleme:

Kadıköy'de Özbekistan uyruklu bakıcının, yaşlı kadına sözlü ve fiziksel şiddette bulunduğu görüntüler Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Yaşlı kadının 87 yaşındaki ablası, "Allah onları bildiği gibi yapsın. Çok yaramazlar, beni de döverler diye korkuyorum" dedi.

87 yaşındaki yaşlı kadın, "Kardeşim yaşlılığından dolayı biraz huysuz. 'Kızım şunu getir, kızım bunu getir' der. Siz de görüntüleri görmüşsünüzdür. Bileklerindeki morlukları bakıcı yapmıştır. Biz şikayetçi olmadık. Allah onları bildiği gibi yapsın. Ne yapalım? Ben Allah'a şikayet ettim, o yeter bana. Kardeşim çok hasta, önümüzdeki günlerde doktor gelecek" ifadelerini kullandı.

"BENİ DE DÖVERLER DİYE KORKUYORUM"

Bakıcıyı hemen gönderdiklerini söyleyen yaşlı kadın, "Onlar çok yaramazlar, tutup sokakta beni de döverler. Ben korkuyorum yavrum. Ben 87 yaşımdayım. Devamlı kardeşimde kalmıyorum. Ara sıra geliyorum. Ama ona çok hakaret ettiler. Bakıcıyı internet üzerinden bir şirketten bulduklarını biliyorum. Görüntülerde de sürekli cinsel tacizde bulunuyorlardı" diye konuştu.

"YÜKSEK SESLİ BAĞRIŞMALARINI DUYDUK"

Şiddete uğrayan mağdur kadının komşusu ise, "Birkaç gün boyunca yüksek sesli bağrışlarını duyduk. Hırpalanma şeklinde. Son 1 haftadır bayağı yoğunlaştı" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

İhlas Haber Ajansı Özbekistan Kadıköy Türkiye 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (4)

...........:

allah yardımcıları olsun yaşlılık ve yalnızlık çok zor aile kuramayan şimdiki cahil nesil bu hadiselerden çok daha zor günler geçirecekler sabah programlarında burç yorumlarına biat edip kokoşların tavsiyeleriyle yaşayanların sonunu görmek için müneccim olmaya gerek yok.

3
2
yanıtYanıtla
gl:

Ne saçmalıyorsun sen değişik. . . O dediğin şey kader kısmettir ot beyinli

yanıt0
yanıt0
semra:

hemşirelik yaparken gözleri görmeyen bir amca yatmıştı servise kalça kırığı hiç evlenmemiş 85 yaşlarında yiğenleri deliye döndüler nasıl bakalım rahat ettirelm diye öğrendikki çok çok iyi biriymiş bizede Allah razı olsun der dururdu muhtemelen rahmetli olmuştur mekanı cennet olsun bazende anne babası taburcu olacak taburcu etmeyn burda kalsın işte diye kavga eden evlatlar olurdu çünkü hiçbiri alıp evine götürüp bakmak istemezdi yani ne olacağı hiç belli olmaz Allah evlada bile muhtaç etmesin

yanıt0
yanıt0
MANAS:

KOMŞULARI DA BİR TUHAF . ÖLDÜRMESİNİ Mİ BEKLİYORSUNUZ?? KAPIYI TIKLATMAYI DA MI DÜŞÜNMDEDİNİZ YAHU ?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title