Haberler

Bakan Ramazanoğlu, Gazetecilerle Buluştu

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Denizli’de görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Denizli'de görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, yoğun Denizli programının ardından Denizli Polisevi'nde gazetecilerle bir araya geldi. Akşam yemeğine Bakan Ramazanoğlu'nun yanı sıra Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Cahit Özkan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Varol ve gazeteciler katıldı. Bakan Sema Ramazanoğlu'na kendileriyle bir araya geldikleri için teşekkür eden DGC Başkanı Ümit Varol, "Denizli basını olarak insanlara haberleri en doğru şekilde aktarmak için çalışıyoruz. Siyaset ve basın birbirine bağlı kurumlar. Biz size çalışmalarınızda başarılar dileriz. İnşallah bu toplantıları belli aralıklarla yaparız" dedi.

Bakan Ramazanoğlu ise, "Göreve geleli 7 hafta gibi bir süre oldu. Bu sürede birçok şeyi yapmak için çaba gösterdik. İlk fırsat bulduğumuz zamanda sizlerle bir araya gelmek istedim. Sizin öneminizin farkındayım. Sizlerle her zaman güzel işlerde buluşmak istiyoruz. Bunun için de çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim"dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şükrü Kocatepe Cahit Özkan AK Parti Denizli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title