Haberler

Bakan Çelik: Et Spekülatörlerin Heveslerini Kursağında Bıraktık

GIDA, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, canlı hayvan sıkıntısını çekmediklerini belirterek, "Şu anda 6 büyük markette 32.9 liraya kıyma, 35.9 liraya kuşbaşı satılmaktadır.

GIDA, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, canlı hayvan sıkıntısını çekmediklerini belirterek, "Şu anda 6 büyük markette 32.9 liraya kıyma, 35.9 liraya kuşbaşı satılmaktadır. Et spekülatörlerinin bu hevesleri kursağında bırakmak için başka önlemler alacağız" dedi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı, Faruk Çelik ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 764 milyon lira değerindeki DSİ'ye ait 12 tesisin temel atma törenine katılmak üzere Şanlıurfa'ya geldi. Havalimanında karşılanan bakanlar uzun araç konvoyu eşliğinde ilk olarak Valiliği ziyaret etti. Vali Güngör Azim Tuna tarafından karşılanan bakanlar, şeref defterini imzaladı. Kente ilişkin brifing veren Vali Tuna, Faruk Çelik ve Veysel Eroğlu'nu Şanlıurfa'da ağırlamaktan dolayı onur duyduğunu söyledi.

Şanlıurfa'ya en çok gelen bakanlardan birisi olduğunu ifade eden Veysel Eroğlu, kente dev yatırımlar yaptıklarını belirterek, "764 Milyon lira maliyetindeki 12 tesisin temelini daha atıyoruz" dedi.

Eroğlu, AK Parti Hükümeti olarak daha önce Şanlıurfa için verdikleri sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Türkiye'de canlı hayvan sıkıntısının yaşanmadığını ifade ederek, "Hayvan varlığıyla ilgili bir sorunumuz yok. Ramazan ayı ve akabinde Kurban Bayramının yaklaşıyor olması nedeniyle bazı oyuncuların, hareketlenmeleri var. Ama bu tür şeyler geçicidir. Şu anda bazı büyük AVM'lerde 32.9 lira kıyma, 35.9 kuşbaşı satılmaktadır. Et spekülatörlerin heveslerini kursağında bırakmak için başka önlemlerde alacağız" diye konuştu.

- Şanlıurfa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güngör Azim Tuna Veysel Eroğlu Faruk Çelik Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title