Haberler

Bahşiş için gelin arabalarının önünü kesen gençlere polisler ceza kesti

Güncelleme:

Kadıköy ve Ataşehir'de canlarını hiçe sayarak kendilerini gelin arabalarının önüne atlayıp bahşiş toplamaya çalışan ve trafiği tehlikeye düşüren gençlere polis ekipleri cezai işlem uyguladı.

Kadıköy'de evlendirme dairesi ve Ataşehir'de nikah dairesi yakınında gelin arabalarının önünü keserek bahşiş almaya çalışan gençlere emniyet ekipleri tarafından 187 lira ceza kesildi.

Bahşiş için canlarını tehlikeye attılar; polis ceza kesti

Kadıköy evlendirme dairesi önünde gelin arabalarının üzerlerine çıkarak bahşiş toplamaya çalışan, canlarını da tehlikeye atan gençler trafikte terör estirdi. Şikayet üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler, kısa sürede olay yerine gelerek bahşiş toplamaya çalışan gençlere müdahalede bulundu. Gençlere çevreye rahatsızlık vermek suçundan kişi başı 187 lira ceza kesildi.

Bahşiş için canlarını tehlikeye attılar; polis ceza kesti

ARABALARIN ÖNÜNE ATLADILAR

Öte yandan, Ataşehir Belediyesi nikah salonu önünde de gelin arabalarının önlerini keserek zarf almak için bekleyen aralarında çocukların da bulunduğu gençler zaman zaman kendi aralarında hem kavga etti hem de kendilerini arabaların önlerine attı. İhbar üzerine harekete geçen Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Mobil Park polisleri, nikah salonu önüne gelerek bahşiş almak için bekleyen gençlere müdahalede bulundu. Gençlere maske takmamaktan kişi başı 900 lira, çevreye rahatsızlık verme suçundan da 187 lira para cezası uygulandı.

Bahşiş için canlarını tehlikeye attılar; polis ceza kesti

Bahşiş için canlarını tehlikeye attılar; polis ceza kesti

Bahşiş için canlarını tehlikeye attılar; polis ceza kesti

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ataşehir Kadıköy Haberler

500

Yorumlar (13)

CORÇ:

Allahın onursuzları gurursuzları, biz cebirmizde 5 kuruş olmasa gider bir köşede ölürüz. Ama sizin gibilerin nasıl bir şerefi varsa dilenmekten utanmıyor.

29
1
yanıtYanıtla
!:

Dilenmek değil resmen gasp

yanıt5
yanıt1
Sercan:

Aç herifler gidin çalışın

17
2
yanıtYanıtla
FARUK:

Arabaya nasılda asılıyo omurgasız ayılar

17
1
yanıtYanıtla
polis:

çok iyi olmuş, polis memurlarının eline sağlık, hem kendilerini hem başkalarını tehlikeye atıyorlar, asker uğurlarken yol kesen huzur kaçıranlar da bunlardan beter, onlara da ceza yağmalı. . .

10
2
yanıtYanıtla
ASİL:

Bunların yaptığı Zorbalık haraç gasp her suç var bunlarda. Teröristle hiç bir farkı yok

10
1
yanıtYanıtla
KEMAL KILIÇDDAROĞLU:

BU GASPÇILAR İDAM EDİLMELİDİR. BU GASPÇILARI GÖRDÜĞÜNÜZ YERDE POLİSE ŞİKAYET EDİN. BU ÜLKEDE BU GASPÇILARI İSTEMİYORUZ !

11
0
yanıtYanıtla
İVAN DİVANDAKOR:

küçükken ben de atlardım böyle arabalara. o zarfı almak namus meselesi olurdu, çünkü rakiplerim güçlüydü. ben tıfıl bişey olduğum için hiç beklemezlerdi benden o hareketleri. yaşamayan bilmez. bazen içinde 50 kuruş bile çıksa evde aç kardeşine götürüyosun mutlu oluyor. bu çocuklar acilen teşvik edilmeli.

1
9
yanıtYanıtla
HARBİCİ:

Gelin arabasının önü kesilmesi için bile gruplar oluşmuş durumda. Her semtin nikah salonu yakın kendi grupları var. başka semtin grubundan gelen o mıntıkanın dahilinde ki gelin arabası önünü kesemez.

10
0
yanıtYanıtla
BRS16:

SEMTLERDE HERKES BİR BİRİNİN KOMŞUSU İDİ SEMTE DÜĞÜN OLDUĞU İÇİN ADETİ HEDİYE ALINIRDI AŞIRI GÖÇ KİMSE KİMSEYİ TANIYAMADIĞI İÇİN ŞİMDİ BAZI YOBAZLAR BU YOLA BAŞVURUYOR POLİS İYİ YAPMIŞ DÜĞÜN SAHİBİ HEDİYE VERMİYORSA GÜZEL BİR PARA CEZASI KESSİN BİRDAHA ARABANIN ÜSTĞNE ÇIKARMI ACABA

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title