Haberler

Bahçeşehir Koleji nerede, kaç kampüsü var? Hangi illerde var?

Güncelleme:

Bahçeşehir Koleji eğitim öğretim faaliyetleri eğitim dünyasında araştırma konusu olurken kolejin hangi ilerde ve nerelerde olduğu merak edildi. Peki, Bahçeşehir Koleji nerede? Hangi illerde Bahçeşehir Koleji var? İşte, detaylar…

Eğitim faaliyetleri le sık sık gündeme gelen Bahçeşehir Koleji, zaman zaman farklı konularla da gündem oluyor. Vatandaşlar Bahçeşehir Koleji hakkında detaylı bilgiler araştırırken Bahçeşehir Kolejini eğitsel faaliyetleri kadar fiziksel özelliklerini de merak ediyorve Bahçeşehir Koleji nerede ve hangiillerde var gibi konuları araştırıyor. Peki, Bahçeşehir Koleji nerede?

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NEREDE?

Bahçeşehir Koleji ülkemizin 62 ilinde faaliyet göstermektedir. Anaokulu, ortaokul ve lise düzeyinde eğitim kurumları olan Bahçeşehir Koleji, bazı illerde birden fazla kurumu ile hizmetlerine devam ediyor.

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ EĞİTİM BASAMAKLARI

ANAOKULU

Bahçeşehir Koleji anaokullarında, 4 ve 5 yaş gruplarında "Çift Dilli Eğitim" ya da "Half Day English / Yarım Gün Türkçe Yarım Gün İngilizce" programı uygulanıyor. (okullara göre farklılık göstermektedir).

Çift Dilli Eğitimde, sınıflarımızda bir Türk anaokulu öğretmeni ve anadili İngilizce olan (native speaker) bir anaokulu öğretmeni bulunur. Programın yüzde 70'i İngilizce, yüzde 30'u Türkçe olarak yürütülür. İki sınıfın ortak bir asistan öğretmeni de bulunuyor.

Liseleri:

İLKOKUL

İlkokul kademesinde öğrencilere görsel, işitsel ve dokunsal, çeşitli materyal sunuluyor

ve çeşitli materyal sunman Haberler.com son dakika haberler, gündem haberler ve tarafsız haberler için okumaya devam edin.

ORTAOKUL Haberler.com kısaca bilgiler sizlerle. Aşağıdan haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

MEB müfredatıyla uyumlu, üniversite danışmanlığında geliştirilen ve eğitim dünyasındaki yeni gelişmeler ışığında sürekli güncellenen bilgiler veriliyor.

LİSELER

Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Liseleri

Bahçeşehir Koleji Anadolu Liseleri

Bahçeşehir Koleji Fen Liseleri

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ'NDE SERVİS ÜCRETLERİ GÜNDEM OLDU!

Bahçeşehir Koleji'nin Çamlıca Kampüsü'nde okulların pandemi nedeniyle kapalı olduğu döneme ait önceden ödenmiş servis ücretinin iadesi için hakem heyetine başvuran velilerin çocuklarının fişlendiği ortaya çıktı. Yeni eğitim dönemi için çocuğunu servise yazdırmak isteyen velilerden biri, karşısındaki görevlinin "Çocuğunuzun kaydını yapamayacağız; çünkü siz daha önce tüketici hakem heyetine başvurmuşsunuz" sözleri karşısında neye uğradığını şaşırdı.

Sürecin sonunda haklı bulunan veliler, hakem heyeti kararıyla 9 aylık 2019-2020 öğretim dönemi için firmaya ödemiş oldukları ancak hizmet alamadıkları ayların ücretini yasal faizi ile birlikte geri aldı. Uzun bir hukuki mücadele sonucunda hakem heyeti kararı ile alamadıkları hizmete karşılık ödedikleri servis ücretlerini geri alan veliler, bu kez fişleme skandalıyla karşı karşıya kaldı.

Hafta başında okulların yeniden açılması ile daha önce hakem heyetine başvuran öğrenci velilerinden biri, çocuğunu yeniden servise yazdırmak istedi. İşte ne olduysa bu anda oldu. Servis yetkilisi, önünde açık olan kayıt ekranında çocuğun ismini arattıktan sonra öğrenci velisine dönüp, "Çocuğunuzun kaydını yapamayacağız; çünkü siz daha önce tüketici hakem heyetine başvurmuşsunuz" cevabını verdi.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Gündem Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title