Haberler

Bahçeli ve Pervin Buldan'ın Sıcak Sohbeti, İYİ Parti'yi Rahatsız Etti

Bütçe görüşmelerinin gerçekleştirildiği Meclis'te MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın samimi görüntüler vermesine İYİ Partili vekillerden tepki geldi.

Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin TBMM Genel Kurulu'nda HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ile sohbet etmesine İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Seymen'den tepki geldi.

"HDP OYLARINA ŞİRİN GÖRÜNMEYE ÇALIŞIYOR"

İYİ Parti'ye yakınlığıyla bilinen Yeniçağ gazetesinin haberine göre; Seymen şunları söyledi: "Biz AK Parti ile beraberiz, AK Parti de sizlerle beraber, aman oylarınızı bizden dolayı AK Parti'ye vermekten imtina etmeyin. Biz de size karşı güler yüzlü ve sıcakkanlıyız' imajı veriyor. Bir yandan AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, Sayın Genel Başkanımıza ve İYİ Parti'ye yönelik algı oluşturmak adına hiçbir dayanağı olmayan abuk sabuk ithamlarda bulunuyor. Diğer yandan kendi ortakları Devlet Bahçeli aynı genel kurul salonu içerisinde HDP ile muhabbet kuruyor. Dolayısıyla Sayın Devlet Bahçeli bir ay önce söylediğinden çark ederek AK Parti'ye destek verme kararı aldıktan sonra pazarlığın içinde yer alan HDP oylarına şirin görünmeye çalışıyor. Ama bunları vatandaşlarımız görüyoruz. Kimseyi kandırmaya çalışmasınlar. Türk milliyetçiliğini temsil ettiğini iddia eden Mhp'nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin T.C tabelalarının indirilmesi konusunda, andımızın kararından sonra yumuşak tavrı, Uygur Türklerine yapılan baskıları ağzına almaması, Rahim Cavadbeyli ile ilgili tek kelime etmemesi gibi bütün bu konular Türk milliyetçilerinin adresinin MHP olmadığını İYİ Parti olduğunu ispatlıyor."

Bahçeli ve Pervin Buldan'ın Sıcak Sohbeti, İYİ Parti'yi Rahatsız Etti

ÇELİK: TAVRI ŞAŞIRTICI DEĞİL

TBMM Genel Kurulunda bütçe görüşmelerinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın yakınlaşmalarına bir tepki de İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik'ten geldi. Bahçeli'nin geçmişte Hasip Kaplan'la verdiği sıcak görüntülerin hafızalarda olduğunu hatırlatan Çelik şunları söyledi: "Sayın Bahçeli'nin bugüne kadar hiç bir MHP'liye böyle sıcak ve sevgi dolu olarak baktığına şahit olan var mı bilmiyorum ama Devlet Bey Ülkücülerden esirgediği şefkati başkalarına göstermekte çok cömert. Bunca yaşanandan sonra 'PKK'ya jest' süreci de 'beka' bahanesiyle Bahçeli tarafından başlatılırsa hiç şaşırtıcı olmaz. Çünkü sayın Bahçeli, AKP'li Ravza Kavakçı'nın 'federasyon ve eyalet sistemini inceledik' açıklamasına karşı hala tepki göstermiş değil."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Devlet Bahçeli Pervin Buldan MHP Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title