Haberler

Devlet Bahçeli AKP'ye Oy Veren Seçmeni Uyardı

Güncelleme:

Bahçeli, AKP'ye oy veren seçmene "Hükümete destek veren kardeşim, AKP'ye verdiğin oyla ayakkabı kutuları dolarla doluyor." diyerek seslendi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Doğu ve Güneydoğu'da ülkenin bölünmenin eşiğine geldiğini ileri sürerek, Başbakan Reccep Tayyip Erdoğan'ı eleştirdi. Bahçeli, " Suriye'de Batı Kürdistan kuruldu. Irak'ta Barzani emminin oğlu olmuş. Canı sıkılsa ya Ankara'ya ya Diyarbakır'a geliyor. Bu durumda da rüşvet ve yolsuzluk patlıyor" dedi. Bahçeli AK Parti'ye oy veren seçmene de seslendi. Bahçeli "Hükümete destek veren kardeşlerime sesleniyorum. AKP'ye verdiğin oyla ayakkabı kutuları dolarla doluyor. Hala diyorsun ki 'Doğru yapılıyor', neresi doğru bu işin?" dedi.

BAHÇELİ DENİZLİ'DE

MHP lideri Devlet Bahçeli dün geldiği Denizli'de, ilçe gezilerine bugün de devam etti. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek'in eşlik ettiği Bahçeli'nin ilk durağı Babadağ İlçesi oldu. Partililerden büyük ilgi gören Bahçeli, Babadağ Belediyesi önünden toplanan yaklaşık 1500 kişiye seslendi.

"SOKAK YERİNE SANDIĞA GİDİN"

Yaklaşan yerel seçimlerde tüm partilerin adaylarına saygı duyduklarını belirten MHP lideri Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hepsine de başarılar diliyorum. Bu seçimlerde sadece yerel seçimler değil, ardından gelecek cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerini gerçekleştireceğiz. O yüzden bu seçime önem veriyoruz. Seçimlerin katılımını yüksek tutun. Burada tanıdığınız kim varsa sandığa götürün. Oylarını kullansınlar. Sandığa mutlaka gidiniz ve mutlaka oyunuzu kullanınız. Çıkan her sonuca saygı duyarız. Bu demokratik hakkı herkes kullanmalıdır. Sokaklardaki kavgalar birçok aileyi kötü etkiler. Bunları geçmişte, yaşadık. Bunu en iyi biz biliriz. Bu sandıkta vereceğiniz oylarla hükümeti uyarın. 30 Mart seçimleri geleceğimiz için önemli başlangıç olacaktır.""

"HER GÜN KADIN CİNAYETİ GÖSTERMEYE MECBUR MUSUNUZ?"

Ülkede dış borçların yükseldiğini kredilerin arttığını, gelir dağılımında adaletsizliğin had safhaya yükseldiğine dikkati çeken Bahçeli, şöyle devam etti:

"Buradan medya gruplarına, televizyon sahiplerine sesleniyorum. Her gün sabahları kadına yapılan şiddeti ve cinayeti göstermeye mecbur musunuz? Bir evde geçim darlığı nedeniyle yaşanan gerginlikte, bu televizyonlardaki programlarda akılları çeliyor. Evlerde katliamlar oluyor. Farkında değil misiniz? Boşanmalar arttı. Toplum çok gerildi. Hoşgörümüz azaldı. Büyükşehirlerde minibüsün kapısında millet birbirine yer vermiyor. Ardından kavga ve bıçaklama oluyor. 11 yıldır AKP iktidarda, ülke bu hale geldi."

"AK PARTİ'YE OY VEREN KARDEŞİM VERDİĞİN OYLARLA AYAKKABI KUTULARI DOLUYOR"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a da yüklenen Bahçeli, "Doğu ve Güneydoğu'da ülke bölünmenin eşiğine geldi. Suriye'de Batı Kürdistan kuruldu. Irak'ta Barzani emminin oğlu olmuş. Canı sıkılsa ya Ankara'ya ya Diyarbakır'a geliyor. Bu durumda da rüşvet ve yolsuzluk patlıyor. Hükümete destek veren kardeşlerime sesleniyorum. AKP'ye verdiğin oyla ayakkabı kutuları dolarla doluyor. Hala diyorsun ki 'Doğru yapılıyor', neresi doğru bu işin? Ayakkabı kutusunun içinde doların ne işi var. Başbakan kendisine yönelen bu gidişatı değiştirmek için yargıyı emniyeti değiştiriyor" dedi.

"EY BAŞBAKAN!"

Başbakan Erdoğan'ın sürekli yargıyı hedef aldığını da vurgulayan Bahçeli, şöyle devam etti: "O yargı mensupları, bu milletin evlatlarıdır. Çoğu Anadolu'nun beldelerinden yetişen bu şahısları hedef almamak lazım. 'Senden hesap soracaklar' diye, onlara haksızlık etme. Onları suçlama. Ey Başbakan, onlara deki, 'Size 11 yıllık iktidarımın dosyasının alayını veriyorum. İnceleyin bakın. Benim oğlan Bilal'e de geliyorsa kafasını koparın' demesi lazım. Ancak Başbakan hala tahrik ediyor. Bu toplum cinnet getirirse ortalık karışır. Bundan kurtulmanın yolu sandıkta bir işaret vermek olmalıdır."

Bahçeli, daha sonra Sarayköy ve Buldan'ı da ziyaret edip, Güney ilçesine hareket etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Devlet Bahçeli Ak Parti Suriye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklandı mı? MB Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500

Yorumlar (21)

kenan aktaşbozoklukenan35@hotmail.com:

BAHÇELİ SENİ KİMSE DİNLEMEZ 2001 KRİZİNDE MİLLETİN ANASINI AĞLATTINIZ

28
23
yanıtYanıtla
Sakaryaliiiegtr5454@gmail.com:

Eyy Bahceli Bu Sanaaa Yakismadiii Herzaman'ki gibi Bizde Sanaaa Sandik'ta Bir Retttttttttt

20
19
yanıtYanıtla
kenan aktaşbozoklukenan35@hotmail.com:

2001 Türkiye ekonomik krizi, Kara Çarşamba olarak da bilinen, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük ekonomik krizidir bu seninde ortak olduğun hükümetininin eseridir bahçeli milletin anasını ağlattınız

25
12
yanıtYanıtla
barış_036izmitliyizbiz1@hotmail.com:

düne kadar makarnacıydık şimdi kardeşinmi olduk behçeli :=))

14
11
yanıtYanıtla
kenan aktaşbozoklukenan35@hotmail.com:

DİLLERİNE DOLAMIŞLAR BOP YAV O SİZİN KAFANIZDAKİ BOP BİZİM KAFAMIZDAKİ BOP İSE (BÜYÜK OSMANLI PROJESİDİR )

21
4
yanıtYanıtla
zazaBulumen@hotmail.com:

milletçiyim diye diye kürt türk savaşı çıkarırsın ülkeyi bölersin okadar da net üyorum

10
12
yanıtYanıtla
salih Mirzahaluk3@hotmail.com:

Bahçelimisin Bahçecimisin gençleri bu kandır kandırmanıza üzülüyorum Akp ile aranızdan su sızmadığını ve birçok konuda başbaşa konuşup aranızda kararlar aldığınızıda biliyoruz,Tayyip Erdoğanın yanında her zaman evladı gibi ellerinizi bağlayıp duruyorsunuz , onuda biliyoruz 5 yılda bir seçime ramak kala kasten saygıyı bozuyorsunuz .Bu zavallı ırkçılık ayağındaki zavallı gençlerin beklentilerini sömürmüş olmuyormusunuz?????Ey gençler bu ikiyüzlüye inanmayın!

7
13
yanıtYanıtla
mehmetmaakin78@hotmail.com:

salih kardeş milliyetçiler gerektiğinde ülkelerinin menfaati için kızılcık şerbeti içerler...CHP gibi ülkenin menfaatlerini umursamayıp yapılan doğrulara muhalefet etmeyi kar saymazlar...yapılan yanlışlarada (ayakkabı kutusu, paralel devlet vs...) ortak olmazlar, kimsenin hakkını yeme....

yanıt0
yanıt0
komondomustafa uludag44@hotmail.com:

senin gibi okumasını bile bilmeyen adamdan ne çıkar senin yüzünden oyumu mhp,ye değil ak partiye oyumu vereceğim

4
16
yanıtYanıtla
komondomustafa uludag44@hotmail.com:

hikmet denilen mahluk bana hangi değerden bahsediyon ben güneydoğuda vatanım uğruna gazi oldum nice arkadaşlarım şehit oldu öyle kürsüden ip atmakla,sonra yalakalık yapıp apo asılmasın diye imza atmak değerlerin neresinde sen evinde çoluk çocuğun rahat uyuyacaksın diye nice evlatlar şehitlik mertebesine ulaştı bak 1 yıldır şehit haberi geliyormu siz milliyetçi geçinip kanla beslenen yarasalar 80 öncesi binlerce genç kimi öldü kimi hapislerde çürüdü bana milliyetçilik masalı okuma milliyetçilik vatanını seven bayrağını sevendir ülkücüyüm deyip mafyacılık oynamak değildir tamammı çakma milliyetçi klavye erkeği

yanıt0
yanıt0
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title