Haberler

Bağcılar'da gece-gündüz kar mesaisi

Güncelleme:

Bağcılar Belediyesi, sürücülerin sıkıntı yaşamaması için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.

Bağcılar Belediyesi, sürücülerin sıkıntı yaşamaması için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca, yiyecek bulamayan sokak hayvanlarına mama desteği veriliyor.

Bağcılar'da dün akşamdan itibaren etkili olmaya başlayan kar yağışı gündüz de etkisini sürdürmeye devam ediyor. Kimi zaman aralıklarla kimi zaman lapa lapa yağan kar Bağcılar'da beyaz örtü oluşturdu. Bağcılar Belediyesi de kar yağışının olumsuzluklara neden olmaması için günler öncesinden yaptığı hazırlıkları uygulamaya koydu. Bu amaçla Fen İşleri, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'ne bağlı 396 kişiden oluşan ekip, 46 araçla 24 saat esasına göre çalışıyor. Ekipler, insan ve araç trafiğinin yoğun olduğu yerler başta olmak üzere ilçe genelindeki bütün noktalarda kar küreme ve tuzlama faaliyetlerini sürdürüyor.

Kar yağışından dolayı yiyecek bulamayan sokak hayvanları unutulmadı. Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından can dostlar için hem yuva hem de mama desteği verildi. Ekipler, parklarda kurulu mamamatiklere ve boş arazide belirli noktalara mama ile yem bıraktı. Öte yandan, soğuk hava nedeniyle parklardaki kedi evlerinin sayısı da artırıldı.

"Vatandaşların huzuru için görev başındayız"

Karla mücadelenin özverili bir şekilde sürdürüldüğünü söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, "Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için var gücümüzle çalışıyoruz. Mesai arkadaşlarımız kar yağışı nedeniyle zorlaşan ulaşımı rahatlatmak için teyakkuz halindeler. Hemşehrilerimiz gönül rahatlığıyla bu güzelliğin tadını çıkarsınlar. Biz onların huzuru için görev başındayız" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Bağcılar Tragger Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title