Haberler

Bafra Gençlik Merkezi'nde Kadınlar Günü Kutlaması

Samsun’un Bafra ilçesinde "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezi'nde kutlama programı düzenlendi.

Samsun'un Bafra ilçesinde "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezi'nde kutlama programı düzenlendi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen programa Kaymakam Ali Katırcı, eşi Hacer Katırcı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'in eşi Şükrüye Şahin, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Dursun ve çok sayıda davetli katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Şeyda Sağlam Gürbüz yaptığı açılış konuşmasında, 1 ay gibi kısa sürede çok hızlı bir şekilde tüm imkanları Bafralıların hizmetine sunduklarını ifade etti. Gürbüz, "Bafra'mızın çocuk ve gençlerine sosyal, kültürel yaşantılarına katkı sağlamayı amaçlayan kurumumuz, kısa sürede 3 bin üyeye ulaştı. Projelerimiz içerisinde ilk müzik programımızı sunmaktan onur duyuyoruz. Tüm Bafralıların bu merkeze sahip çıkması, çocuklarımızı ve gençlerimizi bizlere yönlendirmelerini istiyoruz" dedi.

Kaymakam Ali Katırcı ise, "Gençlerimiz buradan hizmet alacak ve zaman geçirecek. Burada kendini geliştirecek. Buranın gençlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bugün Dünya Kadınlar Günü. Tüm dünya, değişik etkinliklerle bu günü kutluyor. Ben de tüm bayanların gününü kutluyorum. İyi ki varsınız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Müzik Öğretmenleri Serkan Çoşkun ve Münire Çoşkun tarafından hazırlanan kursiyerlerin konseri büyük ilgi gördü. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Samsun Bafra Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title