Haberler

Babasını kaybeden sunucu Müge Dağıstanlı, canlı yayında konuşmakta güçlük çekti

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde babasını kaybeden ünlü sunucu ve gazeteci Müge Dağıstanlı, sunuculuğunu yaptığı 2. Sayfa programında babasından bahsederken konuşmakta güçlük çekti.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programında sunuculuk yapan ve aynı zaman Posta Gazetesi'nin magazin müdürü olan Müge Dağıstanlı'nın Antalya'da yaşayan babası hayatını kaybetti. Hafta sonu babasını son yolculuğuna uğurlayan Dağıstanlı, bugün çıktığı canlı yayında babasından bahsederken duygusal anlar yaşadı.

KONUŞURKEN SESİ TİTREDİ

Müge Dağıstanlı'nın 79 yaşındaki babası Güngör Abdullah Dağıstanlı, Antalya'da evinde düşmesi sonucu yaşamını yitirdi. Haberi alır almaz Antalya'ya giden sunucu, babasını son yolculuğuna uğurladı. Yaşadığı acı karşısında adeta yıkılan Dağıstanlı, bugün sunuculuğunu yaptığı 2. Sayfa programına çıktı. Programın başında babasının ölümünden bahseden Dağıstanlı, sesi titreyerek şunları söyledi: "Bir çok seyirci ve yakınımda bildiği üzere babacığımı kaybettim. Antalya'da onu son yolculuğuna uğurladık. Bütün eşi, dostu, sevenleri ve akrabaları tarafından. Yanımda hiç ayrılmadığınız ve hiç eksik olmadınız çok teşekkür ederim. Telefon açan ve yanında olmak istiyorum diyen tüm altın kalpli insanlara buradan teşekkür ediyorum. Gülşen'e teşekkür ediyorum yanımdan bir saniye ayrılmadı. Canım babacığım bana, kardeşime ve yanındaki genç insanlara kattığı tüm güzellikler ve iyilikler için teşekkür ediyorum."

Babasını kaybeden sunucu Müge Dağıstanlı, canlı yayında konuşmakta güçlük çekti

"HATAMIZ OLURSA AFFEDİN"

En yakın arkadaşının acısını derinden hisseden Gülşen Yüksel Salt ise hafta sonu arkadaşını yalnız bırakmadığını söyleyerek "Bugün bizim için gerçekten çok zor bir yayın olacak. Rahmetli Güngör amca Müge'nin başarılarıyla hep gurur duydu. Mekanı cennet olsun, gittiği yerde mutlu olsun. Çalışmak her şeyin ilacıdır derler. Bizimde bugün için bir hatamız olursa lütfen affedin" dedi.

BANYODA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Muratpaşa ilçesi Fener Mahallesi Astur Manolya Sitesi'nde yalnız yaşayan Güngör Abdullah Dağıstanlı'yı göremeyen komşuları, saat 13.30 sıralarında evine gitti. Zili çalan komşuları, kapıyı açan olmayınca giriş kattaki eve pencereden girdi. İçeriden aldıkları anahtarla kapıyı açan komşuları, Güngör Abdullah Dağıstanlı'yı banyoda yerde hareketsiz buldu.

İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Dağıstanlı'nın yaşamını yitirdiği belirlendi. Yapılan incelemenin ardından Dağıstanlı'nın cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Dağıstanlı'nın banyoda ıslak zemin nedeniyle kayıp düştüğü, buna bağlı olarak da yaşamını yitirdiği belirtildi.

Babasını kaybeden sunucu Müge Dağıstanlı, canlı yayında konuşmakta güçlük çekti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Posta Gazetesi Kanal D Antalya Haberler

500

Yorumlar (17)

KARA:

YAS TUTMA YOK MAGAZİNE DEVAM . .

12
1
yanıtYanıtla
Karamanlı ahmet:

evde bir dua okuttursaydın adama cıkıp dedikodu yapacagına

7
3
yanıtYanıtla
ASKER:

Yani bir Babası ölen omu var inannın Babasının ölümünü kullanarak Reyting peşinde Şiddetle kınıyorum bu insanı

1
5
yanıtYanıtla
teğmen:

sen kınıyorsan olay bitmiştir

yanıt0
yanıt0
TURKISH LONDON:

Sen unlu sunucunun kizi ol evde tek basina ol nasil bir hayat

4
2
yanıtYanıtla
knock knock:

yeni araba ve kanal projesiyle artık en az diğer seçime kadar milletin oyalanma taktiğide bulunmuş oldu hayırlı olsun

2
4
yanıtYanıtla
VATAN:

YAPILAN HABERE BAK HABERİN ALTINA YAPILAN YORUMA BAK SİZİN ZİHNİYETİNİZİN 80 YILDIR NEDEN İKTİDAR OLAMADIĞI VE BU GİDİŞLE BİR 80 YIL DAHA NEDEN İKTİDAR OLAMAYACAĞI YAPILAN ŞU YORUMDAN O KADAR NET ANLAŞILIYORKİ YA NE OLUR ŞU ÜLKEYE BİR ÇİVİDE SİZ ÇAKIN NE OLUR ŞU DEVLETİ MİLLETİ BİRAZ OLSUN SEVİN BAŞKA TÜRKİYE YOK FAYDANIZ DOKUNMUYOR HANİ KÖSTEK OLMAKTAN VAZ GEÇİN O KANALDAN İLK ÖNCE SİZ GEÇERSİNİZ O ARABALARA İLK ÖNCE SİZ BİNERSİNİZ TIPKI MARMATRAYA YHT YE BİNDİĞİNİZ GİBİ

yanıt2
yanıt3
Azraels:

80 yaşındaki adama keşke yardımcı tutsaydınız. Allah rahmet etsin

2
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Allah rahmet eylesin de ekranlara çıkıp böyle ağlamalar falan bana hiç samimi gelmiyor açıkçası. Neymiş konuşmakta güçlük çekmiş. çıkmasın o zaman programa ama olmaz magazin önemli. . .

2
0
yanıtYanıtla
PELERİNLİ HOCA:

Gıybet, bir müslümanın diğer bir müslüman kardeşinin arkasından konuşarak, duyduğunda üzüleceği veya utanacağı bir kusurundan bahsetmesidir. Bu hadının da mesleği GIYBETÇİLİKTİR. Her gün ölen bir müslüman kardeşimizin etini yemekteler diğer kadın ile birlikte öldüklerinde Kabirleri ''NAR'' olsun. Biz onun babasının etini yemeyelim neden böyle bir kız dünyaya getirdin diye, Allah rahmet eylesin.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title