Haberler

    Babasına ya da Eşine 'Bakım' Armağan Etmek İsteyenlere Özel

    Bu ürünleri kullandıkları her gün sizi hatırlamasını istediğiniz babanız ya da eşiniz için sizlere ufak bir liste oluşturduk. Eğer siz de hayatınızdaki en önemli erkeğe “bakım” armağan etmek istiyorsanız, bu ürünlere mutlaka bir göz atmalısınız.

    Chanel - Bleu de Chanel

    Chanel'in limon ağaçlarını cağrıştıran bu odunsu kokusu cezbedici, güçlü ve 'sıradan'ın dışına çıkmayı seven bir erkek düşünülerek üretilmiş..

    Murad - Razor Burn Rescue

    Erkeklerin traş sonrası yaşadıkları hassasiyet, yanma, kızarıklık gibi problemlerine karşı 'onarıcı' olarak geliştirilmiş olan bu jel, her gün traştan sonra az bir miktarda yüz ve boyun bölgesine uygulanıyor ve bütün traş sonrası şikayetlerden kurtulmayı sağlıyor. Dr.Murad ürünlerinin satışı yetkili eczanelerde yapılıyor.

    Bliss - Ingrown Eliminating Pads

    Sık sık traş olma sonucunda ortaya çıkabilen batıklar hem erkeklerin sinek kaydı görüntüsünü bozuyor hem de acı veriyor. Bliss'in kıl dönmesini engelleyici pedleri, tek kullanımlık yumuşak dokularıyla traş sonrası oluşabilen bu batıklarla savaşmaya yardımcı oluyor. Yeşil çay, lavanta ve yulaf özlerinden oluşan içeriği ile cildin yapısını güçlendirip rahatlatıyor.

    Sephora Traş Köpüğü - Saç ve Vücut Şampuanı

    Sephora traş köpüğünün pratik şişesi özellikle sık seyahat eden babalar/eşler için birebir Ciltte traş sonrası meydana gelebilecek tüm kusurları önleyerek cildi yumuşatıyor, traşı kolaylaştırıyor. Sephora Saç ve Vücut Şampuanı hem cildi hem de saçı temizleyen 2'si bir arada formülü ile sık seyahat eden ya da spor salonlarında ter atmayı seven erkekler düşünülerek üretilmiş.

    DDF - Sensitive Skin Cleansing Gel

    DDF'in yağlı ve hassas ciltlere özel temizleyicisi Sensitive Skin Cleansing Gel, özel formülüyle cildi sakinleştirip, tahriş ve kızarıklıkları rahatlatıyor. Hiçbir alerjen madde içermeyen özel formülüyle cildi derinlemesine temizliyor. İçeriğindeki Calendula bitkisi yaraları iyileştirerek cildi tahrişe karşı korurken, Aloe Vera cildi rahatlatarak yumuşatıyor. DDF'in 17 Hazirana kadar devam edecek özel bir kampanyası da var : bu tarihe kadar DDF Facebook sayfasına gelerek babanıza olan hislerinizi paylaşarak Sensitive Skin Cleansing Gel'i hediye olarak kazanabiliyorsunuz.

    John Frieda - Luxurious Volume Volumising Spray

    Saçlarına hacim katarak seyrekliği gölgelemek isteyen babalara özel İster çok ünlü ve seksi bir baba olun, ister görünümüne özen gösteren, bakımlı bir erkek! Hiç fark etmez. Seyrek görünen, verdiğiniz şekli koruyamayan saçlarınız için John Frieda bir çözüm sunuyor: Luxurious Volume Volumising Spray - Hacim Kazandıran Sabitleyici Saç Spreyi. Yapış yapış bir his uyandırmıyor, ayrıca saçlarınızın 24 saate kadar şeklini koruyup dolgun kalmasına yardımcı oluyor. Sevgili babalar saçlarına hacim katarak seyrekliği gölgelemek amacıyla kullanabilirler!

    Kiehl's - Ultimate Man's Body Scrub Soap

    Kim demiş peelinge sadece kadınlar ihtiyaç duyar diye? Erkeklerin de ölü derilerden kurtulmaya, ciltlerini yenilemeye bizim kadar ihtiyaçları var

    Kaynak: Womenist.net / Kadın

    John Frieda Chanel Bliss Kadın Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title