Haberler

Babamın İntikamını Aldım Sıra Diğerlerinde"

"Babamın intikamını aldım sıra diğerlerinde"

Sivas'ta dün akşam 26 yaşındaki Engin Soylu öldüren şahıs adliyeye sevk edildi

SİVAS - Sivas'ta dün akşam tabancayla vurularak öldürülen Engin Soylu'nun katil zanlısı olarak aranan Erhan Altay polis ekiplerince yakalandı. Şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği sırada,"Babamın kanını aldım sıra diğerlerinde' demesi dikkat çekti.

Olay dün akşam saat 21.30 sıralarında Alibaba Mahallesi 46'ncı Sokak'ta meydana geldi. Engin Soylu, sokak üzerindeki boş bir arsada tabancayla vuruldu. Vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden Soylu, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla Numune Hastanesi'ne götürüldü. Tedaviye alınan Soylu, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayın ardından çalışma başlatan Sivas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın şüphelisi Erhan Altay'ı Pirkinik mevkisinde yakaladı. Gözaltına alınan şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından adliye sevk edildi. Bu sırada Altay'ın,"Babamın kanını aldım sıra diğerlerinde' demesi dikkat çekti."

Engin Altay'ın babasının 1 ay önce Engin Soylu'nun da içinde bulunduğu bir otomobilden ateş açılması sonucu yaralandığı ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdiği iddia edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Engin Altay Engin Soylu Sivas 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title