Haberler

Azerbaycan ordusu karşısında çaresiz kalan Ermenistan, kadınları askere almaya başladı

Güncelleme:

Çatışmaların başladığı günden itibaren üstünlüğünü kabule ettiren Azerbaycan karşısında çaresiz kalan Ermenistan, artan asker açığını kapayabilmek için kadınları askere alıp eğiterek kadınlardan oluşan birlikler oluşturmaya başladı.

Azerbaycan'ın, Ermenistan tarafından işgal edilen Dağlık Karabağ bölgesinde başlattığı harekat aralıksız devam ediyor. Azerbaycan Ordusu, bölgedeki operasyonlarını planlandığı biçimde başarıyla sürdürüyor.

KADINLARI ASKERE ALMAYA BAŞLADILAR

Azerbaycan Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, çatışmaların, ağırlıklı olarak cephenin Ağdere, Hocavend ve Gubadlı yönlerinde devam ettiği belirtildi. Azerbaycan ordusu karşısında çaresiz kalan Ermenistan ise artan asker açığını karşılayabilmek için ülkedeki kadınları askere almaya başladı. Verecekleri eğitimler sonrasında kadınlardan birlikler oluşturmayı amaçlayan Ermenistan, asker açığını bu şekilde kapatmayı amaçlıyor.

Azerbaycan ordusu karşısında çaresiz kalan Ermenistan, kadınları askere almaya başladı

PAŞİNYAN'IN EŞİ DE CEPHEYE GİDECEĞİNİ DUYURMUŞTU

Birkaç gün önce Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ın eşi Anna Hakopyan, Dağlık Karabağ'ı savunmak için askeri eğitim alıp birkaç gün sonra cepheye gideceğini duyurmuştu. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapanAnna Hakopyan, "Aralarında şahsımın da bulunduğu 13 kadın, askeri eğitimlere başlıyor. Birkaç gün sonra vatan sınırlarımızı korumaya gideceğiz. Vatanımızı ve haysiyetimizi düşmana teslim etmemeliyiz" ifadelerini kullanmıştı.

Azerbaycan ordusu karşısında çaresiz kalan Ermenistan, kadınları askere almaya başladı

AĞIR KAYIPLAR VERDİLER

Öte yandan Ermenistan ordusunun saldırı girişimlerinin önlendiği, dün gün boyu ve bugün gece saatlerinde cephenin farklı bölümlerinde Ermenistan ordusuna ait 2 Su-25 uçağı, 3 T-72 tankı, 1 zırhlı piyade aracı, 2 "Smerç" ve 1 "Grad" füze sistemi, 10 farklı tipte top, 2 Gvozdika kundağı motorlu obüs, 1 OSA uçaksavar, 1 P-18 radar aracı ve 4 otomobilin imha edildiği, çok sayıda askeri personelin etkisiz hale getirildiği kaydedildi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Dağlık Karabağ Azerbaycan Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (32)

FIRITINA:

SIRADA FİSTANYAN LAR VAR YANİ KIM KARDAŞYANI EN ÖNDE GÖNDERİN AMA

13
1
yanıtYanıtla
TURK:

helal olsun ermeni halkına. çoluk çocuk kadın yaşlı hepsi cepheye koştu. . suriyelilerde savaştan kaçıp ülkemde protesto yapıyorlar. . bize müstehak. . ürdün arabistan bile bu davarları almazken biz aldık. . kimse zırlamasın hakeddiniz. işe alımlarda ben olsam bende suriyeli çalıştırırım. vatandaşlıkta veriyorlar. yakında şeriat de isterler. türkiye artık bi arap cumhuriyetidir. beter olun.

3
10
yanıtYanıtla
ADANALI:

LANDANA BARİ ADINI DEĞİŞTİR BİDE TÜRK YAZMIŞSIN. HAİN BÖLÜCÜ SENİ. . ERMENİ KADIN ASKERLERDEN NEREYE BAĞLADI KONUYU YAA.

yanıt11
yanıt3
TCTR:

ADANALI ESAS DANA SEN VE SENİN GİBİLER. DAVAR SÜRÜSÜ

yanıt4
yanıt8
vatandaş:

davarın hası konuştu:))) utanmadan TÜRK yazmış davarın hası.

yanıt0
yanıt0
Mehmet:

Ezin vicdansız, adalet yoksunu , biçin ki soyu kurusun.

10
2
yanıtYanıtla
Kırmızı.:

Oje ve Ruj sürmeden çıkmayın evden. Bir de cepheye giderken nemlendirici krem, güneş gözlüğü, ayna, saç fırçası gibi bişiler alın kızlar. haydii bakalım . . Heç yaa :)

8
4
yanıtYanıtla
TCTR:

şu mala sorsan rambo gibi askerlik yaptığını idda eder. kurtuluş savaşınnda türk kadınlarıda gitmişti hatırladın mı salak. bu iş cinsiyet işi değil yürek işi. sizde olmayandan. enazından suriyelilerde yok onu biliyoruz

yanıt6
yanıt5
Damat İbrahim Paşa:

Askeri eğitiminizi tamamlayın, cepheye gidin. Size bir iyilik yapacağız; söz, sihalarımız size uçmayı da öğretecek. . .

9
2
yanıtYanıtla
Bingöllü:

Rahat! Hazır ol! Bacakkkk omza!

6
5
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title