Haberler

Azerbaycan'a boyun eğen Paşinyan'dan kendisini protesto eden halkına tehdit: En ağır şekilde cezalandırılacaklar

Güncelleme:

Ermenistan'ın Azerbaycan karşısındaki mağlubiyetinin kabul edip Dağlık Karabağ'dan çekilmesinden Ermeniler sokaklara döküldü. Başbakan Paşinyan, hükümet binasını basıp Meclis Başkanı'nı linç eden protestocuların en ağır şekilde cezalandırılacağını söyledi.

Paşinyan sokaklara dökülen protestocuları tehdit etti: En ağır şekilde cezalandırılacaklar

Ermenistan'da halk, Başbakan Nikol Paşinyan'ın Dağlık Karabağ'daki mağlubiyeti kabul eden anlaşmayı imzalamasının ardından protesto gösterilerine başladı. Sokağa dökülen vatandaşlar hükümet binasını bastı.

"EN AĞIR ŞEKİLDE CEZA ALACAKLAR"

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ise sokaklara dökülen kişileri tehdit ederek protestocuların ağır bir şekilde cezalandırılacağını söyledi.

KİŞİSEL EŞYALARININ ÇALINDIĞINI SÖYLEDİ

Ülkede dün geceden beri kaos hakimken; Paşinyan yaşanan eylemler sırasında bilgisayar, saat, parfüm ve ehliyetinin çalındığını söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Dağlık Karabağ Nikol Paşinyan Ermenistan Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (51)

Asd:

Ne biçim devlet la bu en tepedeki adamın eşyaları caliniyorsa demek ki Azerbaycan kabile devleti ile savaşmış yazık şimdiye kadar nasıl Dağlık Karabağ bunlarda kalmış şaşmamak elden değil.

42
3
yanıtYanıtla
PUTİN:

Kanka adamlar zaten sadece kukla, ipleri rusyanın elinde olduğu için normal

yanıt24
yanıt0
Turan:

He kabile devleti sende olmayan hava savunma sistemleri seyir fuzeleri tanklar vb .azerbaycan karabagda silah cephane yıgan rusyayi fransayi abd yi irani yendi sizin aklinizin almayacagi kadar buyuk bir zafer kazandi

yanıt10
yanıt1
Murat:

Rusya sayesinde almışlardı rusya karışmayınca da kaybeybettiler. Yoksa ermenistan devlet değil rusyanın sadece ileri karakolu

yanıt0
yanıt0
Tarkan:

Sonuç sonuçç. nollllldu drone manyaaaaa olduuuu.

yanıt0
yanıt0
Zort:

Savaş kaybetmiş meclis başkanı linç edilmiş dingil parfüm derdinde

32
1
yanıtYanıtla
mmm:

allah dertlerini arttirsin

24
1
yanıtYanıtla
baris fransa:

bir zamanlar hepimiz ermeniyiz diye pankart acip slogan atanlar pesinyana aranizda para toplayin bilgisayar parfum alin icimizdeki hainler eminim yaparsiniz

24
1
yanıtYanıtla
YİĞİDO58:

Aslında anlaşma yapmayacakalrıdı. Ermenistanı Azerbaycan istila edecekti ki. .

20
4
yanıtYanıtla
Ciftlik:

Burda bir tespit yapalim Enfazla yenilip kaybeden azerbaycandir.Ruslarin oraya girmesi bir daha azerbaycanin oranin ustunden kus uymayacagi demek.Azeri kardeslerimiz bilsinlerki yoneticileri onlari satmistir.

11
12
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title