Haberler

Ayto Yüksek İstişare Kurulu İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Aydın Ticaret Odası Yüksek İstişare Kurulu’nun ilk toplantısı TOBB Yönetim Kurulu üyesi ve Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken başkanlığında gerçekleştirildi.

Aydın Ticaret Odası Yüksek İstişare Kurulu'nun ilk toplantısı TOBB Yönetim Kurulu üyesi ve Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken başkanlığında gerçekleştirildi.

Aydın Ticaret Odası Vali Erol Ayyıldız toplantı salonunda gerçekleştirilen Yüksek İstişare Kurulu toplantısının açılış konuşmasını yapan Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken Yüksek İstişare Kurulu'nun görevleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

Ülken, kurulun ortak akılla hareket edip Aydın'ın birçok problemi hakkında çözüm önerileri üretme noktasında önemli bir misyon üstleneceğini belirterek " Bu kurul ilin sadece ekonomisi değil, sosyal ve sosyolojik dokusu, ulaşım master planlarından, ilin önemli problemlerinin çözümü ve önerileri ilgili kararlar alıp bunu kamuoyu ile paylaşır, tavsiye kararlar alır. Bu kadar yüksek kalite ağabeyler topluluğunu bir arada görmek bizim için büyük bir şereftir. Bu topluluk Aydın'da bir araya gelmesi çok zor bir topluluktur. Bu Aydın Ticaret Odamızın kurumsal anlamda geldiği noktayı sizlerden gördüğü teveccüh anlamında gösterir. Kurumsal anlamda çok mutluyuz. Bu üst kurul en az üç ayda bir toplanır. Örneklendirerek gidersek Aydın'ın bir Jeotermal konusu, bir gündem konusudur. Bunu tek veya iki gündemli yapabiliriz. O gündem maddesi ile birlikte ulusal veya uluslar arası en yetkin kişi veya kişiler kimse biz buraya davet edeceğiz. O gün bu konuyu enine boyuna masaya yatıracağız. Bu masaya yatırdığımız konu ile ilgili sorunun tespiti çözüm önerileri ile birlikte Aydın ve ülke kamuoyuna deklarasyon şeklinde bunları yayınlayacağız. Aydın'da birçok konuda ekonomik kalkınma ile ilgili bir çok akla gelebilecek her türlü konuyu masaya yatıracağız. Burada bu konuları hep birlikte ele alırken toplantının ne kadar zaman aralığında yapılacağı, hangi konunun gündeme alınacağı gibi birçok konuyu birlikte değerlendirip bahsettiğimiz ortak akılla karar vereceğiz" dedi.

Aydın Ticaret Odası Yüksek İstişare Kurulu; Hakan Ülken, Ali Dinçer, Ali Mümtaz Özalp, Cengiz Altıntaş, Engin Polat, Ergüven Yakan, Erol Dikmen, Hakan Çetin, Halis Günday, Halit Germen, Melih Akça, Muhammet Demir, Muharrem Tozkoparan, Mukan Perinçek, Naif Oto, Nejdet Uçar, Nizamettin Başaran, Osman Gökmen, Taylan Kozacıoğlu, Uğur Alkanlı, Yalçın Pekgüzel, Yusuf Gezici, Atakan Hatipoğlu isimlerinden oluştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Erol Ayyıldız Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title