Haberler

Ayrılan Sevgililer Besledikleri Köpek Yüzünden Mahkemelik Oldu

Güncelleme:

Eskişehir'de üniversiteli genç, 6 ay önce ayrıldığı kız arkadaşına köpeğini alıkoyduğu için dava açtı. Genç kız ise eski sevgilisinin, davayı kendisini üzmek ve zarar vermek için açtığını söyledi.

Eskişehir'de üniversite öğrencisi genç, Golden Retriever cinsi 3,5 yaşındaki 'Marley' isimli köpeğini geri vermediği iddiasıyla yaklaşık 6 ay önce ayrıldığı kız arkadaşına dava açtı. Köpeğin kendisine ait olduğunu söyleyen genç kız ise "Köpeği 3,5 aylıkken aldım. Marley benim köpeğim" dedi.

AYRILDIĞI SEVGİLİSİ KÖPEĞİ VERMEYİNCE DAVA AÇTI

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Fakültesi öğrencisi Osman Orhan Baçaru, avukatı aracılığıyla köpeğini geri vermediğini öne sürdüğü eski kız arkadaşı Ezgi Bölükbaşı hakkında Eskişehir 3'üncü Asliye Hukuk Mahkemesi'nde dava açtı.

"AYRILDIK AMA O SAHİPLENDİĞİM KÖPEĞİ ALIKOYDU"

Davanın ilk duruşması, 25 Mayıs'ta yapılacak. Osman Orhan Baçaru, "Geçen yıl nisan ayında ben bir köpek sahiplenmiştim. Köpeği sahiplendiğim kişiyle bir süre sonra duygusal ilişkimiz başladı ve bir süre sonra aynı evde yaşadık. Sonra ayrıldık ve köpeğimi alıkoydu" iddiasında bulundu.

Ayrılan Sevgililer Köpek İçin Mahkemelik Oldu

GENÇ KIZ, 3,5 YIL ÖNCE SAHİPLENDİĞİNİ ANLATTI

Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Basın Yayın Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi olan, kaydını dondurup Aydın'daki ailesinin yanında kalan Ezgi Bölükbaşı suçlamaları kabul etmedi. Marley adlı köpeğinin de kendisinin yanında olduğunu belirten Ezgi Bölükbaşı köpeği 3,5 yıl önce internet üzerinden bir kişiden alıp sahiplendiğini, bu süre zarfından itibaren de kendisinde olduğunu söyledi. Köpeği ayrıldığı Osman Orhan Baçaru'ya sahiplenmesi için vermediğini de söyleyen Ezgi Bölükbaşı şöyle konuştu:

Ayrılan Sevgililer Köpek İçin Mahkemelik Oldu

"BENİ DAHA ÖNCE RAHATSIZ ETTİ, ŞİMDİ DAVA AÇTI"

"Ayrıldıktan sonra Osman beni rahatsız etmeye başladı. Telefonla rahatsız etti, evime istemim dışında geldi. Bununla ilgili savcılıkta koruma kararı çıkarttım. Daha sonra köpeğini çaldığım iddiasıyla beni polise hırsızlık suçundan şikayet etti. Ancak köpek benim. Şahitlerim var. Onun aşılarını, kısırlaştırmasını ben yaptım. Bu nedenle hırsızlık konusundaki şikayeti takipsizlikle sonuçlandı. Ceza davası açtıramayınca şimdi de bu davayı açtı.

"AÇTIĞI DAVA HAYVAN SEVGİLİSİYLE AÇILAN DAVA DEĞİL"

Ben Marley'i çok seviyorum. Çevremdekiler benim ona ne kadar bağlı olduğumu çok iyi bilir. Köpeğe küçüklüğünden beri ben bakmaktayım. Köpeğime para verip özel eğitim dahi aldırdım, köpek halen bendedir. Osman'ın bana açtığı bu dava, hayvan sevgisiyle açılmış bir dava değil."

Ayrılan Sevgililer Köpek İçin Mahkemelik Oldu

"BENİ ÜZMEK VE ZARAR VERMEK İÇİN DAVA AÇTI"

Köpeği Marley'i bir ara derslerinin yoğunluğu nedeniyle sahiplendirmeyi düşündüğünü ve bununla ilgili olarak Osman Orhan Baçaru ile tanıştığını anlatan Ezgi Bölükbaşı şöyle konuştu:

"Ben bir ara ailemden uzak olduğum için ve derslerin ağırlığından dolayı köpeğimi sahiplendirmeyi düşünmüştüm. Bu sırada Osman ile tanıştık. Sonra birbirimizden hoşlandık. ve arkadaşlık etmeye başladık. Onun da bir kedisi ve bir köpeği vardı. Tüm hayvanların bakımını maddi ve manevi ben yapıyordum. Köpeğimin bakımı için ve diğer hayvanların bakımı için veterinere Osman ile birlikte gidiyorduk.

Ayrılan Sevgililer Köpek İçin Mahkemelik Oldu

Ayrıldıktan sonra dahi kendisinin köpeği ile kedisine ben bir süre daha bakmaya devam etim. Ona yardımcı oldum. Marley kesinlikle benim köpeğimdir ve ben kimseye köpeğimi sahiplendirmedim. Ben köpeğimi çok seviyorum, aramızda çok özel bağ var. Osman, kendisinden ayrılmamı hazmedemediği için beni üzmek ve bana zarar vermek amacıyla şikayet emiştir, suçlamaları kabul etmiyorum."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Anadolu Üniversitesi Osman Orhan Eskişehir 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE!
500

Yorumlar (4)

CHP Lİ:

CHP YE OY VERELİM ALKOLU ARTIK BEDAVA TÜKETMEK İSTİYORUZ

3
13
yanıtYanıtla
TİTİCACA:

33 Bin çocuğa istismarda bulunulmuş. . . . . oku , oku. . . Hala küçücük beyninle CHP ye çamur atmaya kalkıyorsun . . . Şimdi ben AKP ye oy verin çocoklarınıza istismar etsinler mi demem lazım ?

yanıt16
yanıt7
HURİ:

KÖPEĞE SORSUNLAR BENCE :D

11
0
yanıtYanıtla
gerçekler acı söyler:

KIZI Kaybedince canını yakmaya çalışıyor. KAYBETTİN DOSTUM üstelemiceksin. Kabulenmesini Öğreneceksin Bu hayatta yoksa Birkez daha kaybedersin.

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title