Haberler

Aydın Milletvekili Rıza Posacı Spor Bilimleri Fakültesi'ndeki çalışmaları yerinde inceledi

Güncelleme:

AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Spor Bilimleri Fakültesini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Spor Bilimleri Fakültesini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, Spor Bilimleri Fakültesine destek olacağını vurgulayarak spor alanında yapılacak olan başta tesisleşme olmak üzere her türlü proje ve AR-GE çalışmalarına katkılarının olacağını dile getirdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Spor Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Burçin Ölçücü, ADÜ Spor Bilimleri Fakültesinin bölgenin kalbi olduğunu, yeni nesil vizyonu ile ülke yükseköğrenimine ve alanında önemli bir katma değer sağladığını ifade etti.

Spor Bilimleri Fakültesinin projeleri, çalışmaları ve mevcut durumu hakkında bilgi paylaşımında bulunan Prof. Dr. Ölçücü, "Üniversitemiz ve Spor Bilimleri Fakültesinin gelişim sürecine hız vermek adına başta ilin milletvekilleri olmak üzere ilgili kişi, kurum ve kuruluşlarla iş birliği ve dayanışmayla ekip ruhuyla çalışmaya devam edeceğiz. Üniversitemiz ve Spor Bilimleri Fakültemiz şehir ile birbirini besleyen ve birbirinden güç alan iki ruh olarak gelişecek, bu vesile ile Aydın ve Ülkemiz kazanacak" dedi.

Spor Bilimleri Fakültesinde yapılan çalışmaların, mevcut durum ve ihtiyaçların yerinde görülmesinin kendilerini sevindirdiğini belirten Prof. Dr. Ölçücü, tesislerin yenilenmesi konusunda çalışma yürüttüklerini söyleyerek Spor Bilimleri Fakültesine desteklerinden dolayı ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir'e, Aydın Milletvekili Rıza Posacı ve Prof. Dr. Yüksel Yalova'ya teşekkürlerini iletti.

İletişim Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Yüksel Yalova, Türkiye'de 'Şampiyonların Okulu' olarak bilinen ADÜ Spor Bilimleri Fakültesi ve Aydın'da sporun gelişimi için her türlü desteği fakülte olarak vermeye hazır olduklarını söyledi.

Spor Bilimleri Fakültesi tesislerinin gezilmesinin ardından sona eren ziyarete Aydın Milletvekili Rıza Posacı'nın yanı sıra Spor Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Burçin Ölçücü, İletişim Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Yüksel Yalova ve akademik personel katıldı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Münir Karaloğlu Milletvekili Rıza Posacı Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title