Haberler

Aydın Bir Geleceğin Adımları İstanbul'da Atıldı

İş, sanat ve cemiyet dünyasının başarılı 4 ismi, Demet Sabancı Çetindoğan, Feryal Gülman, Günseli Kato ve Nida Bulut geleceğe ışık tutmak için Somerset Maslak İstanbul'da bir araya geldi.

The Ascott Limited'in Türkiye'deki ilk rezidans-oteli olan Somerset Maslak Istanbul'da 2 'Başarım Sensin Derneği' ile birlikte 'Aydın Bir Gelecek İçin' projesine imza atarak, iş sanat ve cemiyet dünyasının başarılı isimlerini ağırladığı bir etkinlik düzenledi.

The Ascott Limited - Somerset Maslak Istanbul'un Genel Müdürü Mine Tan Balto ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte, Cherie Flowers & Event, Aslı Kuseyroğlu moderatörlüğünde 21 Aralık günü yılbaşı aranjmanları konseptinde bir çelenkleri workshopu düzenledi. 22 Aralık'ta ise, Demet Sabancı Çetindoğan, Feryal Gülman, Günseli Kato ve Nida Bulut, Aslı Kuseyrioğlu'nun moderatörlüğünde hazırlanan çelenkler, gazeteci-yazar Elif Aktuğ'un sunumu ile satışa çıkarıldı. Demet Sabancı Çetindoğan ve Nida Bulut'un hazırladığı çiçek aranjmanları Somerset Maslak İstanbul tarafından, Feryal Gülman ve Günseli Kato'nun aranjmanları ise Ali Ağaoğlu tarafından satın alındı. BB Food Design Beril Batur'un eşsiz tadımlıklarını eşlik ettiği etkinlikte, çelenklerin satışından kazanılan gelir ise maddi anlamda fırsat eşitsizliği yaşayan öğrenciler için burs fonu olarak kullanılmak üzere Başarım Sensin Derneği'ne bağışlandı. Aylin İşcan Yener'in 'Ahmet' kitabı da dernek yararına satışa sunuldu.

Esra Şan tarafından projelendirilen etkinliğe ilgi yoğundu. Feryal Gülman, Günseli Kato, Nida Bulut, Figen Kral, Şule Argüder, Özge Sander, Nergis Pekuysal, İpek Toplusoy, Gülnaz Sezgin, Melis Hatipoğlu, Begüm Özer, Hülya Su, İlkem Öztürk, Müge Sırmabıyık, Nilgün Dilek, Rose Kar, Ayten Alpan ve Yeşim Manav'ın de katıldığı etkinlikte, hobi edinerek kendini geliştirmenin, hobileri sosyal sorumluluk aracı olarak kullanabilmenin anlamlı bir örneği sergilenirken, Türkiye'nin geleceği gençlere destek olunması üzerinde bir kez daha duruldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Feryal Gülman Nida Bulut Maslak Aydın Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title