Haberler

Aydın Belediye Meclisi Üyesi Alkanlı'dan İlginç İddia

Aydın Belediye Meclis Üyesi Uğur Alkanlı, Aydın Belediye imkanlarının AYBA adı altında farklı şekillerde kullanıldığını iddia ederek Aydın Belediyesi’nin AYBA aracılığı ile kimlere ne kadar hizmet ve yardım götürdüğünü ve kimleri çalıştırdığını açıklamasını istedi.

Aydın Belediye Meclis Üyesi Uğur Alkanlı, Aydın Belediye imkanlarının AYBA adı altında farklı şekillerde kullanıldığını iddia ederek Aydın Belediyesi'nin AYBA aracılığı ile kimlere ne kadar hizmet ve yardım götürdüğünü ve kimleri çalıştırdığını açıklamasını istedi. Talebini basının ve diğer meclis üyelerinin önünde Aydın Belediye Başkan Vekili Sümran Ünal'a ileten Alkanlı'ya Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu vekalet eden Sümran Ünal, "Uygun bir zamanda makamıma gelip çayımı için, size bilgi veririz" dedi.

29 Mart yerel seçimlerine Cumhuriyet Halk Partisi'nden Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile kol kola giren ve Belediye Meclis Üyesi olarak seçildikten sonra bir süre Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun yardımcılığını yaptıktan sonra başkan yardımcılığından ayrılıp bağımsız üye olarak Meclis Üyeliği'ne devam eden Uğur Alkanlı Aydın Belediyesi'nin Hizmet Ağı (AYBA) ile ilgili ilginç iddialarda bulundu. Son zamanlarda Meclis toplantılarında belediyenin uygulamalarına yaptığı muhalefet ile dikkat çeken Uğur Alkanlı, Aydın Belediyesi'nin hizmetlerinde kullanılmak üzere Halk Bankası tarafından tahsis edilen 6 adet aracın hibesinin kabulü sırasında yaptığı konuşmada AYBA ile ilgili iddiaları duyanları şaşırttı. Halk Bankası'ndan Aydın Belediyesi Hizmetleri'nde kullanılmak üzere 6 adet aracın hibe edilmesi olayını Başkan Yardımcısı iken bizzat kendi girişimleri sonucu gerçekleştirildiğini belirten Uğur Alkanlı, "Her ne kadar Aydın Belediyesi hizmetinde kullanılması amacıyla verilip, daha çok AYBA için kullanılıyorsa bu araçların Belediye'ye kazandırılmasında benim emeğim vardır. Benim idareden bir talebim var. AYBA adı altında çalıştırılan ya da yardım yapılan kişilerin listeleri özel çelik kasalarda saklanıyor. Aydın Belediyesi olarak AYBA aracılığı ile nereye, kime yardım edildiğini açıklayın" diyerek Belediye Başkan Vekili Sümran Ünal'dan bir Belediye Meclis Üyesi olarak bu listeyi istedi.

Belediye Başkan Vekili Sümran Ünal, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun eski yardımcısı Alkanlı'yı makamına uygun bir zamanda çay içmeye davet ederek "Siz çay içmeye gelin veririz" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Özlem Çerçioğlu Halk Bankası Aydın Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title