Haberler

Ayaz bebek, destek bekliyor

Güncelleme:

İZMİR'in Tire ilçesinde, Spinal Musküler Atrofi (SMA) Tip 2 hastası 1.5 yaşındaki Mehmet Ayaz Sındıraç'ın sağlığına kavuşması için 6 ay içinde ABD'de 'zolgensma gen tedavisi' olması gerekiyor. Maddi imkanı olmayan Halide ve Ali Sındıraç çifti, gen tedavisi için 2.5 milyon dolar gerektiğini belirtip, yardım istedi.

Tire'de yaşayan Halide ve Ali Sındıraç'ın 2 çocuğundan biri olan 1.5 yaşındaki Mehmet Ayaz Sındıraç'a 15 aylık iken SMA Tip 2 tanısı konuldu. O günden bu yana çocuklarının iyileşmesi için çaba gösteren Sındıraç Ailesi, çareyi yurt dışında buldu. ABD'de yapılacak bir gen tedavisi ile Ayaz'ın iyileşebileceğini ifade eden Sındıraç Ailesi, tedavi için gerekli olan parayı denkleştiremiyor. Tedavinin 2 yaşına kadar uygulanması gerektiğini söyleyen Sındıraç Ailesi, şimdi başlattıkları bağış kampanyasına destek bekliyor.

'BAĞIŞLARA İHTİYACIMIZ VAR'

Anne Halide Sındıraç, Mehmet Ayaz'ın iyileşmesi için bağışlara ihtiyaçlarının olduğunu belirtip, "Mehmet Ayaz Sındıraç, 18 aylık. SMA Tip 2 hastası. Bu tanı 15 aylık iken konuldu. Mehmet Ayaz yürüyemiyor, emekleyemiyor. Kaslarındaki gerilemeden dolayı hareketleri kısıtlanıyor. Biz Ayaz için bir kampanya başlattık. Bu kampanyaya destek bekliyoruz. Çünkü oğlumun iyileşmesi için ABD'deki gen tedavisini alması gerekiyor. Bu tedavinin maliyeti yaklaşık 2.5 milyon dolar tutuyor. Oğlumun bu tedaviyi alabilmesi için bağışlarla desteğe ihtiyacımız var. Bu rakam bizim karşılayabileceğimiz bir rakam değil" dedi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Mehmet Ayaz Tire Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title