Haberler

Avukat Feyza Altun, ''Elimde ses kayıtları var'' deyip anlattı: Yıllarca akrabamın cinsel istismarına uğradım

Güncelleme:

Avukat Feyza Altun, çocuk yaşlarında akrabası tarafından cinsel istismara uğradığını açıkladı. 7 yaşından 12 yaşına kadar N.Ç. isimli akrabasının istismarına uğradığını, uzun bir süre sessiz kaldığını ve yıllar sonra bu şahısla yüzleşip ses kaydına aldığını söyleyen Altun, bu kaydı paylaşacağını da söyledi. İstismarcı N.Ç. ile arasında geçen diyaloğu da aktaran Altun, ''Sen de beni severdin dedi. Benim sevgimi sen çok yanlış anlamışsın. Sen benim abimdin." ifadelerine yer verdi.

Avukat Feyza Altun, sosyal medya hesabından, cinsel istismara maruz kaldığını açıkladı. Yaşadığı olayları anlatmanın kolay olmadığını söyleyen Altun, başından geçen olayları akrabalarına anlattığını ancak kimsenin bir şey yapmadığını belirtti.

''SES KAYDINI YAYINLAYACAĞIM''

Akrabasıyla davalık olduğunu söyleyen Altun, ses kaydı yayınlayacağını ve kendisini dinlemeyen akrabalarına bu kaydı ulaştıracağını yazdı.

"ABLALARI SARILDIĞIMIZ FOTOĞRAFLARI BULMUŞLAR"

İşte Feyza Altun'un Twitter'dan paylaştığı o satırlar:

"Beni çocukken istismar eden akrabam N.Ç. (Ne zaman adımı açıkça yazacak diye uykuların kaçsın çünkü yazacağım). Ses kaydında itiraf edip "Ben çocuktum (19) cahildim ama sen (7) de beni severdin" dediğinde deliye dönmüştüm. Sonra onun kız kardeşleri ablam dediğim insanlar benim o yaşta ona sarıldığım fotoları bulup dava hazırlığı yapmışlar. Bir tanesi de bilinçli anne takılıyor, kızıyla bloglar falan ama bilinçten zerre eser yok. Söylediğimde beni her yerden engellemişti. Onu da konuşacağız. Hani bak sarılıyor, olduysa gönlü vardır gibisinden. Tekrar ediyorum başladığında yediyim, ki sanırım daha öncesi de var hayal meyal bende… 12 yaşımda artık tepki verip ondan kaçıp evimize girmesini anneme yasaklattım ve akrabalarıma anlattım.

''ÇEK VUR BENİ FEYZA, GENÇTİM CAHİLDİM''

Bu sene olayı ortaya çıkardığımda (konuşmak hiç de kolay değildi) şey dediler o sene evlendi N.Ç.; kıskançlığından yaptı. Ben o sıra 11-12 yaşındayım. Ses kaydını burada yayınlayacağım. Sadece ne kadar ileri gidip ne kadar saçmalayacaklar onu bekliyorum. Aman sanılmasın unuttum, adli tıp raporunu bekliyorum. Ses kaydında şöyle bir kısım var, konuşma başlıyor asla fiil dile getirilmiyor ben soruyorum: Senin kızına yapsalar ne yapardın? "Çeker vururdum Feyza hala geceleri uyuyamıyorum, çek vur beni Feyza…. Gençtim, cahildim. Sen sanıyor musun ben huzurluyum, yüzyüze görüşelim."

"SİZLER DE BİRER ÇOCUK İSTİSMARCISISINIZ"

O ablaları o akrabaları bunları dinleyince ne olacak göreceğim, bekliyorum. Hepiniz bu yaptıklarınızla rezil olacaksınız. Unutmayın, rehavete kapılmayın. O zaman akrabalarımı da tek tek yazacağım kim ne dedi. Sizler de birer çocuk istismarcısısınız.

Bütün bunlar konuşulduğunda başka bir erkek kuzenime itirafta bulundu. Şimdi onu itibarsızlaştırmaya tüm akrabaları ona karşı kışkırtmaya çalışıyor ki konuşursa kimse inanmasın. Ama gerçekleri sen, ben ve itiraf ettiklerin ve ses kaydını dinleyenler biliyor. Sen de beni severdin dedi. Benim sevgimi sen çok yanlış anlamışsın. Sen benim abimdin."

Avukat Feyza Altun, yıllar sonra akrabasının cinsel istismarına uğradığını açıkladı: Sen benim abimdin

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Feyza Altun Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (2)

ahmet dalkıran:

Reklam kokan hareketler bunlar. İşler kötü herhalde kendinin reklamını yapıyor. Reklam yapacağına aldığın davaları kazan onlar senin reklamın olur zaten. Kendi hakkını savunamayan kişi başkasının hakkını zaten savunamaz. Ben olsan bunu avukat olarak tutmam.

13
20
yanıtYanıtla
Ara Sıra Bazıbazı:

bu kadın çok sıkıntılı birisi. Allah karşılaştırmasın

12
13
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title