Haberler

Atso, Kocaeli Ticaret Odası'nın İnşaat Sektörü Temsilcilerini Konuk Etti

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ısıtma soğutma sistemleri ve yenilenebilir enerji kaynakları sektörü temsilcileri ile Kocaeli Ticaret Odası inşaat malzemeleri ve tesisat işleri sektörü temsilcileri müşterek konularda görüş alışverişinde bulunmak üzere bir araya geldi.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ısıtma soğutma sistemleri ve yenilenebilir enerji kaynakları sektörü temsilcileri ile Kocaeli Ticaret Odası inşaat malzemeleri ve tesisat işleri sektörü temsilcileri müşterek konularda görüş alışverişinde bulunmak üzere bir araya geldi.

ATSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, ATSO 29. Grup Meslek Komitesi (ısıtma soğutma klima sistemleri, havuz ve su arıtma temini,yenilenebilir enerji kaynakları) üyeleri ile Kocaeli Ticaret Odası 6. Grup (İnşaat malzemeleri ve tesisat işleri) Meslek Komitesi üyelerinin katıldığı görüşmede, ortak sektörel sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı.

Toplantıya başkanlık eden ATSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Hüseyin Barut, Antalya ekonomisi ve ATSO hakkında bilgiler paylaştı.

ATSO 29. Grup çalışmaları hakkında da bilgi veren Barut, "Komitemiz yenilenebilir enerji konusuna özel önem veriyor. Ülkemizin önündeki en ciddi sorunlardan biri, cari açık. Cari açığa etki eden en önemli faktörlerin başında da enerji ithalatı geliyor. Bu konuda sektör temsilcilerinin de katılımıyla çok sayıda toplantı ve çalıştay düzenledik. Farkındalık ve bölgesel strateji oluşturulması anlamında ciddi bir mesafe aldık. ATSO bünyesinde oluşan bilgi altyapısını sizlerle istişare içerisinde daha da zenginleştirebiliriz." ifadesini kullandı.

Görüşmede yetkili olmayan doğalgaz tesisat firmalarının neden olduğu haksız rekabet, ruhsatsız, amacı dışında faaliyet gösteren iş yerleri ve finansman sıkıntısının sektörün başlıca sorunları olduğu dile getirilirken, sorunların çözümü için birlikte hareket edilmesi kararlaştırıldı.

Önümüzdeki süreçte iki odanın güneş enerji sistemi uygulamaları ve yatırımları hakkında birlikte çalışmasının faydalı olacağı kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Hüseyin Barut Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title