Haberler

Atso'dan Expo'da Mimari Sergi

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), EXPO 2016 içerisinde yer alan ATSO Kurumsal Bahçesi’ndeki etkinliklerini sürdürüyor.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), EXPO 2016 içerisinde yer alan ATSO Kurumsal Bahçesi'ndeki etkinliklerini sürdürüyor.

ATSO'nun hem Kaleiçi Evi projesi hem de Antalya Kültür Sanat projesi ile geçtiğimiz yıl ödül aldığı 13'üncü Batı Akdeniz Mimarlık Ödülleri'nin sergisi ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Mimar Ömer Dinç ve Mimarlar Odası Antalya Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri'nin katılımıyla açıldı.

ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Dinç, Batı Akdeniz Mimarlık Ödülleri'nin sergisini ATSO Kurumsal Bahçesi'nde düzenlemekten memnuniyet duyduklarını ifade ederek, "ATSO olarak mimarlık mesleğine ve kente yaptığımız mimari katkıdan dolayı ödüle layık görülmüştük. Odamız kentin mimari çizgisine önemli katkılar koyduğu için ve mimarlık mesleğine önemli destekler verdiği için Jüri Özel Ödülü'ne layık görülmüş ve kente verdiği değer bir kez daha ortaya çıkmıştı" dedi.

ATSO'nun EXPO içerisinde bulunan kurumsal bahçesinin de mimari olarak çok özel bir eser olduğunu belirten Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Dinç de, "Oda olarak yaptığımız her mimari çalışmanın altına özel bir imza koymak istiyoruz. Kaleiçi'nde restore ettiğimiz ATSO Evi'nde, eski hizmet binamızın Antalya Kültür Sanat'ta, şu an bulunduğumuz hizmet binamızda ve EXPO 2016 içerisinde şu an bulunduğumuz yapıda. ATSO imzasını kentin her yerinde koyuyor" diye konuştu.

Serginin açılışı için gelen meslektaşlarına teşekkür de eden Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Dinç, EXPO'ya gelen tüm konukları da bu özel sergiyi görmeye davet etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ömer Dinç Akdeniz Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title