Haberler

ATOS Türkiye CFO'su Mehmet Eryılmaz Oldu

Avrupa'nın lider IT şirketi Atos'un Türkiye CFO'luğuna, Mehmet Eryılmaz getirildi.

Düzenli hizmetlerden danışmanlık ve sistem entegrasyonuna, bulut bilişim çözümlerinden işlem bazlı uygulama hizmetlerine kadar birçok alanda 30 yıllık tecrübeye sahip Avrupa'nın lider IT hizmetleri şirketi Atos, Türkiye'de de bilişim pazarının en büyük oyuncularından birisi olma hedefini sürdürüyor. Bu hedef doğrultusunda yönetim kadrosunu güçlendiren Atos'ta CFO'luk görevine Mehmet Eryılmaz getirildi.

1980 yılında İstanbul Erkek Lisesi'nden mezun olan Mehmet Eryılmaz, İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nde lisans ve İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde yüksek lisans (MBA) eğitimlerini tamamladı. 1988'de Siemens'te Organizasyon ve Süreçlerden sorumlu olarak çalışmaya başlayan Eryılmaz, 1992'den itibaren kariyerini Endüstriden Sorumlu Ticari Müdür olarak sürdürdü. 1995'te Metro Grosmarket ve 1996'da Marks and Spencer Londra ve İstanbul ofislerinde mağaza müdürlüğü yaptı. 1997'de Siemens Business Services (SBS) ekibine katılan Eryılmaz, 2004 ile 2007 yılları arasında Almanya'nın Münih şehrinde SBS Global Sales and Delivery Group'un ticari müdürlüğünü yaptı.

Eryılmaz, 1 Ekim 2007 tarihinden itibaren Siemens IT Çözümleri ve Hizmetleri Bölümü'nün Türkiye operasyon birimlerinin "Finans Yönetimi"ni üstlendi. 1 Eylül 2009 tarihinde aynı organizasyonun "Finans Direktörlüğü"ne getirilen Eryılmaz, Siemens IT Çözümleri ve Hizmetleri ile Atos Origin organizasyonlarının "Atos" adı altında birleşmesi ile birlikte, Atos Türkiye'nin CFO'su olarak atandı. 1962 İstanbul doğumlu olan Mehmet Eryılmaz, evli ve 1 çocuk babası. İngilizce ve Almanca bilmekte.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Eryılmaz Siemens Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title