Haberler

Atilla Taş'tan CHP'deki İmza Kriziyle İlgili Olay Açıklama: Enteresan Bir Partiyiz

Güncelleme:

CHP'de olağanüstü kurultay talebiyle toplanan imzalar dün Genel Merkez'e teslim edildi, ancak muhalifler cephesinin kurultaya gitmek için yeterli olduğunu söylediği imza sayısı genel merkez tarafından kabul görmedi.

TEPKİ GÖSTERENLER ARASINDA ÜNLÜ İSİMLER DE VAR

CHP'de yaşanan imza krizi bu gelişmelerle devam ederken konuyu takip eden ünlü isimler de yaşananlara sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla tepki gösteriyor. Bu isimlerin sonuncusu şarkıcı Atilla Taş oldu.

"ÇOK ENTERESAN BİR PARTİYİZ"

Taş, yaşanan krizdeki ironiye değinerek CHP'nin bir dönem Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterdiği kişiye sert tavır takınmasını şu sözlerle eleştirdi: "Biz CHP olarak çok enteresan bir partiyiz. Bir adamı cumhurbaşkanı yapmak isteriz ama parti başkanı olmak isterse ona düşman da olabiliriz."

İşte Atilla Taş'ın o paylaşımı;

Atilla Taş'tan CHP'deki İmza Kriziyle İlgili Olay Açıklama: Enteresan Bir Partiyiz

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Sosyal Medya Atilla Taş Magazin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500

Yorumlar (57)

vatansever:

yani dünkü bebek katili pkk bu günkü yoldaşınız olabiliyor, kıvırtkan parti

10
7
yanıtYanıtla
GÜNALTAY TURAN:

Vaaay ne zaman CHP li oldun paralel kendini unutturmamak için bir hamle yetmez devamını da getirmen lazım. Tabi eski havanı yakalayabilirsen. Yazık oldu sana

9
8
yanıtYanıtla
RUHSALATASI:

Bu lavuk FETÖ''den içeri alınmıştı, nasıl çıkarıldı. CHP bu ülkenin felaketidir.

10
6
yanıtYanıtla
madein61:

CHP ölmü, GÖMMEYİ UNUTMUŞLAR. . . DEFİN EDİN KOKMAYA BAŞLADI:D

13
2
yanıtYanıtla
Çünkü:

Siz koyunsunuz kim aday olursa ona oy verirsiniz. Biz hep kazanana oy verince koyun oluyoruz nasıl bir mantıksa sizdeki

12
3
yanıtYanıtla
Aktaş:

Biz yıllarca diyoruz acayipsiniz değişiksiniz şöylesiniz böylesiniz:)

14
0
yanıtYanıtla
ahmet begim:

partiyi teslim edemedikleri adama ülkeyi teslim edeceklerdi. millet yutmadı, fakat ince gayet ince bir oyunla devre dışı bırakıldı. bir daha chp yi rüyasında görür

13
1
yanıtYanıtla
YETMİŞÜÇ:

Atilla Taş önce kendin adam ol ondan sonra paylaşım yap. cezaevinde iyi akıllandırmışlar seni. aslan gibi giriş yaptın ama kuzu gibi çıkış yaptın.

7
4
yanıtYanıtla
SEKSENBİR:

Şarkıcı Atilla Taş değil Şakşakçı Atilla Taş. 5 dakika adam ol desem 5 dakikanın dolması için süre tutar çakma adam.

8
3
yanıtYanıtla
ece:

son yıllarda en büyük hayal kırıklığım oldu muharrem ince üzgünüm

9
2
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title