Haberler

Atakum'un 2011 Faaliyet Raporu Kabul Edildi

Atakum Belediye meclis toplantısında "2011 yılı faaliyet raporu" kabul edildi.

Atakum Belediye meclis toplantısında "2011 yılı faaliyet raporu" kabul edildi.

Divan başkanlığını Başkan Vekili Osman Çavuş'un yaptığı Atakum Belediyesi'nin nisan ayı meclis toplantısında, Başkan Metin Burma tarafından meclis üyelerine okunan 2011 yılının faaliyet raporu kabul edilirken, yeni encümen ve komisyon üyelerinin de seçimi gerçekleştirildi.

Atakum Belediyesi nisan ayı meclisinde encümen üyeliklerine de Yaşar Sungur, Alican Yeşilyurt ve Özer kılıç seçildi. Mecliste ayrıca İmar Komisyonu üyeliklerine Şennur Koçer, Metin Tiryaki, Murat Ekşi, Onur Kahvecioğlu ve Cemalettin Kola, Hukuk Komisyonu üyeliklerine Cezmi Genez, Betül Yavuz, Süleyman Şahinbaş, Hüseyin Yıldırım ve Gülten Koralay, Çevre-Sağlık Komisyonu üyeliklerine İbrahim Saraç, Betül Yavuz, Adil Keleş, Yavuz Yılmaz ve Ünal Kaygusuz, Plan-Bütçe Komisyonu üyeliklerine, İbrahim Timur, Betül Yavuz, Salih Akın, Sezai Erbil ve Yavuz Bayrak seçildi.

Üyeliklerin seçimi ve faaliyet raporunun kabulü sırasında bir konuşma yapan Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "Bu rapor bizim Atakum için yaptıklarımızın ve yapmak istediklerimizin açık bir kanıtıdır. Bunda hepimizin emeği bulunmaktadır. Sizi bunun için kutlamak istiyorum. Birlik ve beraberlik içerisindeki çalışmalarımızdan dolayı gelecek Atakum için çok daha güzel ve iyi olacaktır" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Çavuş Metin Burma Yeşilyurt Atakum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title