Haberler

Atagün Yalçınkaya Jübile Yaptı

Milli boksör Atagün Yalçınkaya, adına düzenlenen gala gecesinde yaptığı jübile maçıyla ringlere veda etti.

Milli boksör Atagün Yalçınkaya, adına düzenlenen gala gecesinde yaptığı jübile maçıyla ringlere veda etti.

Olimpiyat 2'incisi Atagün Yalçınkaya, jübile maçında Furkan Ulaş Memiş ile karşılaştı ve bu müsabakayla ringlere veda etti. Atagün Yalçınkaya jübile sonrası ringde yaptığı konuşmasında, kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, jübile maçının ardından Atagün Yalçınkaya'ya boks yaşamında elde ettiği başarılardan ötürü "Altın Eldiven" takdim etti.

Gecede Isigym Boxsport Berlin Takımı ile Fenerbahçe Boks Şubesi karşı karşıya geldi. Ringe ilk olarak çıkan Fenerbahçe Boks Şubesi adına Murat Temur, Isigym Boxsport Berlin Takımı adına ise Atdhe Gashi oldu. Murat Temur, rakibini 2-1 mağlup etti.

Ardından ringe çıkan sarı-lacivertli boksör Botirzhon Akhmedov, Isigym Boxsport Berlin Takımı'ndan Fırat Tekin'i 3-0 mağlup etti. Gecenin üçüncü maçında ise Onur Şipal rakibi Mogame Sultygov'u teknik nakavt ile mağlup etti. Arından ringe Önder Şipal çıktı ve rakibi Josef Attanjova'yı 2-1'lik skorla mağlup etti. Hasan Ali Şengün de Mateoz Okbi'yi teknik nakavt ile mağlup etti. Gecenin son maçında ise Seyda Keser rakibi Peter Waitschies'i 2-1 mağlup etti ve Fenerbahçe geceyi yenilgisiz 6 galibiyetle noktaladı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe Türkiye Berlin Eyüp Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title