Haberler

Aslı Enver, "Murat Boz'la Barıştınız mı" Sorusuna Cevap Vermedi

Güncelleme:

İstanbullu Gelin'de Süreyya karakteriyle büyük sempati toplayan Aslı Enver, gazetecilerin Murat Boz'la barıştığı yönündeki sorusuna "Cevap vermeyeceğim teşekkürler" deyip uzaklaştı.

Aslı Enver hakkında sürekli Murat Boz'la barıştığı yönündeki haberlere yine sessiz kaldı. Rol aldığı dizinin set arasında Nişantaşı'nda alışveriş turuna çıkan Enver, Murat Boz'la barıştıkları yönündeki haberlerle ilgili sorusuna "Cevap vermeyeceğim teşekkürler" diye karşılık verip uzaklaştı.

Aslı Enver, 'Murat Boz'la Barıştınız mı' Sorusuna Cevap Vermedi

"İLK BEN Mİ SÖYLEDİM? ÖZÜR DİLERİM" DEMİŞTİ

Murat Boz ve ağabeyi Ali Boz'a yakınlığıyla bilenen Astrolog Aytaç Öner, geçenlerde konuk olduğu Flash TV'de yayınlanan 'Esra Balamir'le Bunu da Konuşmak Lazım' programında ilginç bir açıklama yapmıştı.

Sunucu Esra Balamir'in ''Aslı ile Murat barışacaklar mı?'' sorusuna Aytaç Öner, "Şu anda barışıklar ve çok mutlular" diye cevap vermişti. Stüdyodakilerin şaşkınlık yaşaması üzerine ne yapacağını şaşıran Aytaç Öner "Kimse bilmiyor muydu? İlk ben mi söyledim. O zaman özür diliyorum" demişti.

Aslı Enver, 'Murat Boz'la Barıştınız mı' Sorusuna Cevap Vermedi

İDDİALARA SERT TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Öte yandan; Aslı Enver'in Murat Boz'dan ayrıldıktan sonra gönlünü bir iş insanına kaptırdığı iddia edilmişti. Aslı Enver'in aşk yaşadığı iş insanının evli olduğu oyuncunun da bunu öğrendikten sonra ilişkisine nokta koyduğu çıkan haberler arasındaydı. Enver, haberlere sert tepki göstererek,"Bugüne kadar asla doğruluk payı olmayan, çirkin iddialarla yapılan, ayrılık sebebi olarak gösterilen hiçbir haber için açıklama yapmadım.Ancak devamlı evli ve çocuklu kişilerle adımı kullanarak, gerçeklik payı olmayan 'iddia edildi' denilerek haberler yapılması artık beni de ailemi de ciddi derece üzüyor ve yıpratıyor" dedi.

Aslı Enver, 'Murat Boz'la Barıştınız mı' Sorusuna Cevap Vermedi

Aslı Enver, 'Murat Boz'la Barıştınız mı' Sorusuna Cevap Vermedi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (8)

Aynur:

Bence barismasinlar Murata kizmi yok elini sallasa ellisi keşke banada sallasa

3
3
yanıtYanıtla
BARIŞIRLAR İNŞALLAH:

BİRBİRLERİNE ÇOK YAKIŞIYORLAR İNŞALLAH HATALARINDAN DERS ALMIŞLARDIR DA BARIŞIRLAR İNŞALLAH. . .

5
1
yanıtYanıtla
objektif ve nesnel:

doğruluktan vazgeçmemek ve vicdan duygusunu kaybetmemek gerek. .

4
1
yanıtYanıtla
Sordular nasıl murat:

Oldu bir karış surat

4
0
yanıtYanıtla
RuhSalatası:

Rezil hayatlar.

1
2
yanıtYanıtla
Bir dargın bir barışık:

Bu işler çok karışık, barışır mı hiç pışıık

0
2
yanıtYanıtla
SAĞDUYU:

TÜKETİLEN SADECE BEDENLER DEĞİL, AŞKIN VE HEYECANIN YERİNİ ALAN ALIŞKANLIK VE SIRADANLAŞMA. . GERİ DÖNÜŞLER ACIYI İKİYE KATLAMAKTAN BAŞKA İŞE YARAMAZ. MAALESEF HAYATIN BÖYLE DE BİR GERÇEĞİ VAR. UMARIM YANILIRIM.

1
0
yanıtYanıtla
Sahil:

Domates 3.5 ekmek 1.25 ben satiyorum??

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title