Haberler

Oyuncu Aslı Bekiroğlu, arkadaşının eski sevgilisi Çağrı Telkıvıran ile aşk yaşamaya başladı

Güncelleme:

Genç oyuncu Aslı Bekiroğlu, yeni sevgilisi Çağrı Telkıvıran ile ilk kez görüntülendi. Bekiroğlu'nun bir süredir aşk yaşadığı kişi bir ara aynı dizide rol aldığı arkadaşı Seda Türkmen'in eski sevgilisi çıktı.

Yaklaşık 2 yıldır aşk yaşadığı Can Koçkan ile geçtiğimiz aylarda ayrılan Aslı Bekiroğlu, ocak ayında yeni bir aşka yelken açmış, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf ile bunu ilan etmişti. Aslı Bekiroğlu ve yeni sevgilisi Çağrı Telkıvıran, önceki gün Arnavutköy'deydi. Bir büfeden yiyecek alan sevgililer, ilk kez objektiflere yansıdı.

"MUTLUYUZ, HER ŞEY YOLUNDA"

Utangaç tavırlar sergileyen Bekiroğlu, "Çok mutluyuz. Her şey yolunda" ifadelerini kullandı. Aslı Bekiroğlu'nun yeni sevgilisinin aynı dizide rol aldığı arkadaşı Seda Türkmen'in eski sevgilisi Çağrı Telkıvıran olduğu ortaya çıktı.

Arkadaşının eski sevgilisiyle aşk yaşamaya başladı! Aslı Bekiroğlu, yeni aşkıyla yakalandıSeda Türkmen ve Çağrı Telkıvıran

MÜZİSYEN AŞKLARI SAYESİNDE ARKADAŞ OLDULAR

TV100'de yer alan habere göre; güzel oyuncu, geçen günlerde Demet Özdemir'le beraber fotoğraf paylaşmıştı. Özdemir'in sevgilisi Oğuzhan Koç, yeni şarkısı "Hepsi Geçiyor"u Çağrı Telkıvıran'la beraber hazırlamıştı. İki ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu ile Demet Özdemir'in de müzisyen sevgililerinin sayesinde yakın arkadaş olduğu ileri sürüldü.

Arkadaşının eski sevgilisiyle aşk yaşamaya başladı! Aslı Bekiroğlu, yeni aşkıyla yakalandı

Arkadaşının eski sevgilisiyle aşk yaşamaya başladı! Aslı Bekiroğlu, yeni aşkıyla yakalandıAslı Bekiroğlu ve Çağrı Telkıvıran

Arkadaşının eski sevgilisiyle aşk yaşamaya başladı! Aslı Bekiroğlu, yeni aşkıyla yakalandı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aslı Bekiroğlu Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (6)

Rüknettin dede:

Günaydın Kızlar,Herkes buradaysa yorum yazmaya başlayalım.Teyzeler bana cevap vemesin.Gidin dürbünlüye cevap yetiştirin.

7
3
yanıtYanıtla
Birisi:

Nüko sen ne zaman vakit bulup uyuyon acep

yanıt4
yanıt0
Sakaryalı Harun:

Birisi, Rükonun kafesinde besledigi yaşlı bir kanaryası var. Kanaryası sabah akşam uyuyor, Rüko içinde uyuyor,

yanıt2
yanıt1
Bingül teyze:

Günaydın dedişko

yanıt2
yanıt0
Hürrem sultan:

Günaydın dedeciğim yelkenimi açtım geliyorum. Sana canlı kanlı iri diri gençler lazım bekle beni dedişkom geliyorum

yanıt1
yanıt1
IHTIYAR Teyz:

Hmm. Peki loo

yanıt1
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title