Haberler

Aslı Baş Cinayeti Davasında Fetö Parmağı

Aslı Baş cinayeti davasında FETÖ parmağıMUĞLA - Fetö yöneticilerinden İşadamı İhsan Kalkavan'ın 2010 yılında yaşanan mankenler kraliçesi Aslı Baş cinayetinde işadamı Ahmet Bayer ve çocuklarını kurtarmak için FETÖ adına devreye girdiği belirlendi.

Aslı Baş cinayeti davasında FETÖ parmağı

MUĞLA - Fetö yöneticilerinden İşadamı İhsan Kalkavan'ın 2010 yılında yaşanan mankenler kraliçesi Aslı Baş cinayetinde işadamı Ahmet Bayer ve çocuklarını kurtarmak için FETÖ adına devreye girdiği belirlendi. Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan fezlekede işadamı Ahmet Bayer ve o dönem Fetö Bodrum imamı olan Zeki Yağmur'un cezalandırılması talep edildi.

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik soruşturma kapsamında, 2010 yılında Bodrum da meydana gelen ve kamuoyuna "Manken Aslı Baş cinayeti" olarak yansıyan ve de Muğla 1. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılaması devam eden olayla ilgili olarak iş adamı İhsan Kalkavan hakkında fezleke hazırlandı. Kalkavan'İn o dönem

İstanbuldan gelerek FETÖ/PDY nin Bodrum imamı Zeki Yağmur ile irtibat kurduğu ve Ahmet Derya Bayerin de soruşturmaya müdahalesini sağlamak amacıyla bu kişiyle görüşmesini sağladığı, bir süre sonra da tutuklu Volkan Bayerin tahliye olduğu tespit edildi.

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tanzim edilen fezlekede Bodrum imamı Zeki Yağmur ve işadamı Ahmet Bayer'in cezalandırılması talep edildi. İhsan Kalkavan ve Zeki Yağmur'un ise firari oldukları belirlendi.

Fezlekede FETÖ üyeliğinden kamu davası açılması talep edilen firari şüpheli Zeki Yagmur hakkında, daha önce de KHK ile kapatılan Bodrum Merter Okullarındaki yöneticiliği nedeniyle kamu davası açılmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Ahmet Bayer Aslı Baş Bodrum Muğla Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title