Haberler

Aşk Mantık İntikam'ın başrolü Burcu Özberk, afetzedeler için harekete geçti

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Burcu Özberk, Haluk Levent'in kurucusu olduğu Ahbap Derneği aracılığıyla orman yangını nedeniyle evini kaybeden bir aileye beyaz eşya desteğinde bulunacağını hem de başrol oynadığı Aşk Mantık İntikam dizisinden kazandığı bir bölümlük ücretini ihtiyaç sahiplerine bağışlayacağını söyledi.

Türkiye'yi etkisi altına alan orman yangınlarını söndürme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Havadan ev karadan yapılan müdahalelerle yangınlar söndürülmeye çalışılırken evini kaybeden afetzedeler için de çalışmalar başladı. Birçok ünlü isim, afet bölgelerine yardım tırları göndermeye başladı. FOX TV'de yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisinin başrol oyuncusu Burcu Özberk de yangın evini kaybeden bir aileye yardım edeceğini açıkladı.

HEM BEYAZ EŞYA ALACAK HEM DE MADDİ YARDIMDA BULUNACAK

Bu anlamlı yardım için Haluk Levent'le iletişime geçen Özberk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi: Bugünlerde ülke olarak zor zamanlardan geçiyoruz. Ormanlarımız, evlerimiz, canlarımız yanıyor. Herkes gibi tarifsiz üzüntü içindeyim. Yüreğim ağzımda yangınların bir an önce sönmesini beklerken böyle günlerde dayanışma göstermemizin de önemini anlıyorum. Tabi ki tüm yaraları sarmayacak, giden gelmeyecek ama kardeşlerimizin yanında olmak çok kıymetli. Ben de AHBAP Derneği aracılığıyla yangında evi yanan bir aileye beyaz eşya desteğinde bulunacağım ve oynadığım dizinin bir bölüm ücreti ile destek sağlayacağım. Gelin yaralarımızı hep beraber saralım.."

Aşk Mantık İntikam'ın başrolü Burcu Özberk, afetzedeler için harekete geçti

Muhteşem Yüzyıl, Güneşin Kızları, Aslan Ailem, Afili Aşk ve Çocukluk gibi birçok dizide rol alan ve başarısıyla kısa sürede adından söz ettiren 32 yaşındaki burcu Özberk, şimdilerde Aşk Mantık dizisinde Esra karakterini canlandırıyor.

Aşk Mantık İntikam'ın başrolü Burcu Özberk, afetzedeler için harekete geçti

Aşk Mantık İntikam'ın başrolü Burcu Özberk, afetzedeler için harekete geçti

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Aşk Mantık İntikam Haluk Levent Burcu Özberk Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title