Haberler

Aşık Sefai ve Ahmet Şafak Rüzgarı Esti

Fethiye Ülkü Ocakları'nın organize ettiği birlik ve beraberlik gecesinde Aşık Sefai ve Ahmet Şafak söylediği türküler ve şiirlerle katılanlara güzel bir gece yaşattılar.

Fethiye Ülkü Ocakları'nın organize ettiği birlik ve beraberlik gecesinde Aşık Sefai ve Ahmet Şafak söylediği türküler ve şiirlerle katılanlara güzel bir gece yaşattılar.

Fethiye Salı Pazarı'nda düzenlenen geceye MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan'ın yanı sıra, MHP'li belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, belde teşkilatı üyeleri ve binlerce vatandaş katıldı.

Gecede ilk önce

sahneye Aşık Sefai çıktı. Yaklaşık 1.5 saat boyunca sahnede kalan Aşık Sefai söylediği şiirlerle de farklı bir gece yaşattı. Konser arasında son günlerdeki terör olaylarına değinen ve bu olaylarda şehit düşen asker ve polislere rahmet dileyen Sefai, "Allah bu devlete zeval vermesin, yaşasın Türkiye Cumhuriyeti devleti, var olsun Türk milleti, Varolsun Türk devletleri." dedi.

Aşık Sefai'ye gece boyu yoğun ilgi gösterilirken bir vatandaşın yeni doğan bebeğini getirterek dua ettirmesi dikkat çekti.

Aşık Sefai'nin ardından Fethiye Ülkü Ocakları yararına açık arttırma düzenlendi. Açık arttırmada üzerinde Bozkurt olan bir tablo hediye edildi. Mehmet Erdoğan Bozkurt tablosunu hediye ederken yaptığı konuşmada ülkedeki huzursuzluğa dikkat çekerek ülkenin kurtuluşunun MHP olduğunu söyledi.

Ünlü sanatçı Ahmet Şafak, sahneye çıktığında büyük bir coşku yaşandı. Binlerce Fethiyeliye unutulmaz bir gece yaşatan Şafak, eski ve yeni albümlerinden şarkıların yanı sıra seslendirdiği ilahiler ile büyük beğeni topladı. Sık sık konuşmalarda yapan Ahmet Şafak "Bize yaptığımız şarkılar nedeniyle hesap sorulacak. Oynama şıkıdım şarkılarımı yaptın, yoksa adam gibi şarkılarmı yaptın denecek. O yüzden vatanı anlatıyorum" dedi.

Ahmet Şafak 2012 yılında çıkardığı albümünden türküler seslendirirken, unutulmayan türkülerinden "Yalnız Kurt, Sarıkamış, Olsun" seslendirdiği sıralarda büyük coşku yaşandı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Şafak Fethiye Muğla Sefai Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title