Haberler

Arka Sıradakiler'de Heyecan Dorukta

Güncelleme:

Herkesi Şok Edecek Üçüncü Kişi Kim?

Yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın yaptığı, başrollerini Bülent Çetinaslan, Sinem Öztürk ve Fırat Çöloğlu'nun paylaştığı Arka Sıradakiler'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor.

İşte 13. bölümde yaşanacaklar:

O'nun çığlığı ve Gamze birbirleriyle öldüresiye bir mücadeleye girer. Gamze tam maskeyi indireceği sırada arkasından yaklaşan üçüncü kişiyi fark edemez. Gafil avlanan Gamze, başına ağır bir darbe alır. O'nun çığlığı ve sadık yardımcısı Gamze'nin öldüğünü sanarak onu ormanın derinliklerine bırakır. Üçüncü kişinin kimliği ise izleyiciler için tam anlamıyla bir şok olacaktır.

Gamze'nin yokluğunu fark eden Özge, Zafer Hoca'yı uyarır ve bütün kamp teyakkuza geçer. Oktay İbo'yu yalnız bırakmak zorunda kalarak Gamze'yi bulmak için kampa gelir. Heyecanlı arayış devam ederken Gamze de bütün inancıyla hayatta kalmaya çabalamaktadır. Ancak gücü tükenmek üzeredir. Gerçekten de Gamze'nin çok vakti kalmamıştır.

Evde başı dönerek baygınlık geçiren Sibel, Eda tarafından hastaneye kaldırılır. İbo Antakya'ya geldiğini Eda'ya bildirir. Sibel'e kavuşmayı ümit eden İbo ve ona yardımcı olan Eda'yı hastanede hiç ummadıkları bir sürpriz beklemektedir.

Oktay ormanın içlerinde adım adım takip ederek bulduğu Gamze'nin başında bekleyen kişiyi görünce çok şaşıracaktır.

Gençlerin sevgilisi haline gelen fenomen dizi Arka Sıradakiler, heyecan dolu yeni bölümüyle 08 Nisan Pazar akşamı saat 20.00'de TNT' de.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bülent Çetinaslan Fırat Çöloğlu Sinem Öztürk Hamdi Alkan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title